Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lom klesá ke dnu, dostal kanára, tentokrát ho vypráskala Stráž


Branky


0

Sokol Lom nezačal sezónu úplně nejhůř, ale postupně se mu přestávalo dařit. I když byl často na hřišti lepším týmem, tak nevyhrával a teď si do Stráže dojel pro debakl a dohromady už třetí porážku vřadě. Černý kůň minulého ročníku tak letos velmi rychle klesá a nyní už je čtvrtý od konce. Stráž se tímto zápasem zase oklepala z drobnějších ztrát a naskočila na vlnu, v níž by chtěla, co nejdéle setrvat. A kolik že vlastně zápas skončil? Lom dostal kanára, tedy přesněji řečeno, 7:0 pro Stráž. Domácí sice favoritem byli, ale takovou kanonádu asi mnoho fanoušků nečekalo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stráž rozhodla v první půli

Na nějakou zdlouhavou přetahovanou před první brankou si odmítala Stráž hrát. Hned zkraje se ujala iniciativy, začala souepře přehrávat a už v osmé minutě otevřel skóre Miloslav Jeldička. Lom tak ztrácel už od začátku. Stráž měla i nadále navrch a svého soupeře z jeho poloviny příliš nepouštěla. Stále tlačila, a i když se Lom snaživě bránil, přišly další trefy. Do konce poločasu se prosadili ještě jednou Miloslav Jeldička a Vlastimil Svoboda a za stavu 3:0 při odchodu do šaten bylo v podstatě rozhodnuto.

Rychlá branka Lom definitivně srazila

Lom měl možná ještě v úmyslu se pokusit alespoň zápas zdramatizovat, ale po pár minutách se prosadil nehlídaný Vlastimil Svoboda a bylo definitivně rozhodnuto. Lom odpadl. Od té doby se jen už na půl plynu bránil a připustil, že se zápas bude jen v poklidu dohrávat. Ani domácí už se nikam netlačili a snažili se jen formálně druhou půli dokopat. Lomu ale stále více docházely síly i motivace, a tak se stále lepší Stráž ještě párkrát prosadila. Nejprve zkompletoval hattrick Vlastimil Svoboda, pak se prosadil ještě Bohdan Borys a hattrick si neodpustil ani Miloslav Jedlička. Když tak sudí naposlaedy dvakrát hvízdl do píšťalky a zápas ukončil, ukazoval ukazatel stavu 7:0 pro domácí Stráž. To byl pro Lom velmi krutý výsledek.



Ohlasy k zápasu


TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Lom u Tachova
Martin Pich: Soupeř byl ve všem lepší od první do poslední minuty a zaslouženě vyhrál. Více není třeba k tomu říkat.



Sestavy


TJ SOKOL Stráž
P. Benda [-] - M. Stec [-] , J. Krét [-] (75. J. Vopalecký [-] ) , D. Lintner [-] , P. Petráška [-] , J. Pich [-] , M. Pich [-] , A. Karas [-] , M. Selzer [-] , M. Kraus [-] , M. Hanus [-]

TJ Sokol Lom u Tachova
M. Tokar [-] - V. Svoboda [-] , B. Borys [-] (80. P. Svoboda [-] ) , D. Rubant [-] - M. Lapský [-] (22. V. Borys [-] ) , F. Veselý [-] , L. Koubek [-] (46. K. Rada [-] ) - K. Pták [-] , M. Jedlička [-] - D. Zavalaný [-] (80. A. Rada [-] ) , M. Novotný [-]

ŽK: 44. D. Rubant , 56. F. Veselý .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Sirový Václav - FIŠER Miroslav (N), BURIÁN Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.