Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostelec si s menšími problémy nakonec poradil s Halží


0

Kostelec měl od začátku jasně navrch a hrálo se v podstatě jen na jednu branku, Zpočátku dělal ale chyby a nebyl tolik soustředěný v defenzivě, a tak se Halže díky nakopávací taktice na své útočníky dostala do vedení. Kostelec ale ještě během půle zápas otočil a snažil se hru kontrolovat. Ve druhé půli ale Mrenka zase srovnal a domácí se i přes výraznou převahu hodně trápili. Nakoenc ale dvěma góly v poslední desetiminutovce dokázali zápas strhnout na svou stranu a získat všechny body. Podzimní část sezóny tak končí na třetím místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kostelec nezačal dobře

Halže nepřijela na zápas zrovna nejlépe připravená. Jjejí největší opory už měly jeden zápas v nohách. Taktika byla jasná. Mrenka se posunul do útoku a hosté na něj a Trefilíka jen nakopávali míče a doufali, že něco vyjde. A zpočátku to i vycházelo. Kostelec nepůsobil tak dobrým dojmem, jako se očekávalo, byl trochu zakřiknutý a po jedné chybě v obraně se Halže dočkala po přesném zakončení René Mrenky vedoucí branky. Inkasování už ale domácí tým probralo. Kostelec začal tlačit a od té doby se hrálo už jen na jednu branku. Sokol si vytvářel mnoho šancí a několikrát nebyl daleko od skórování, ale opět zahazoval velké množství šancí. Po zhruba pětadvaceti minutách ale dokázal David Kolářský nakonec vyrovnat. Pak si musel Kostelec ještě chvíli počkat, ještě do konce poločasu ho ale dostal do vedení Marek Kolářský a zdálo se, že vše nakonec proběhne podle očekávání.

Mrenka vtiskl Halži naději

Kostelec talčil i ve druhé půli, Halže se za polovinu téměř nedostala a žádné šance si nevytvářela. Přesto se během patnácti minut dočkala vyrovnání. René Mrenka dokázal využít ojedinělé šance a bylo vyrovnáno. Kostelec od té doby tlačil, vytvářel si jednu obrovskou šanci za druhou. Především David Kolářský nevyužil hned několika obrovských možností. Dlouho to vypadalo, že výrazě slabší Halže nakoenc remízu udrží. Kostelec byl v zakončení doslova marný. V jedenaosmdesáté minutě mu ale pomohl slepený gól. David Kolářský jen hlavou prodloužil centr do vápna a balón se štěstím zapadl přesně do sítě. Halže už nebyla schopná zareagovat. Kostelec dál talčil, až se nakoenc on sám dočkal rozhodující trefy. Parádní brankou rozhodl Michal Steiner, který v posledních minutách obešel asi dva hráče a parádní střelou z dálky rozvlnil síť. Kostelec tak nakoenc přeci jen zvítězil a slaví zasloužené tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kostelec
Robert Kertys: Začátek byl trochu vyrovnanější a naše chyba dostala Halži dokonce i do vedení. Pak jsme se ale zlepšili a hru jsme postupně kontrolovali. Byl to zápas v podstatě na jednu branku, měli jsme jasnou převahu, ale nebyli jsme opět schopní dávat góly, takže jsme se museli do poslední chvíle o body strachovat.Chtěli jsme dát do zápasu vše a hlavně potěšit naše skvělé diváky, který tímto děkuji za celou sezónu, kdy nás jezdili podporovat po celém okrese. Věděli jsme, že už si nemáme nač šetřit síly, takže jsme hráli do poslední minuty naplno a vyplatilo se.

TJ Čechie Halže
Aleš Dokoupil: Kostelec měl po většinu zápasu více ze hry. Ke konci už bylo evidentní, že jsme na to neměli ani fyzicky. Hodně nám propadávali za obranu nakopávané míče, což soupeř trestal. Nadějný výsledek jsme neudrželi a nakonec jsme prohráli. Kostelec si ale body zasloužil víc. Opticky byl jasně lepší.



Sestavy


TJ Sokol Kostelec
L. Král [-] - L. Touš [-] , M. Steiner [-] , R. Průcha [-] , J. Pešík [-] , D. Nový [-] , R. Lokvenc [-] , M. Kolářský [-] , D. Kolářský [-] , L. Honzík [-] , L. Florián [-]

TJ Čechie Halže
M. Zeman [-] - M. Trefilík [-] , D. Karmazin [-] , R. Mrenka [-] , T. Vávra [-] , M. Matoušek [-] , L. Kormoš [-] , J. Korda [-] , T. Ježdík [-] , F. Bedecs [-] (46. L. Goubej [-] ) , K. Horák [-]

ŽK: 83. R. Průcha .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Friedenberger Karel - BEZVODA Václav (N), STROUHAL Jan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.