EXPERT TIP - 12.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 13.11.2016

0

Staň se Expertem pro následujíci kolo. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, vyplnit komentáře a své tipy. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod.




Pavel Smolek

Je to tady, před námi už je poslední letošní kolo a ani u něj si nedovolíme vynechat naše pravidlené tipy experta. Je ale jisté, že kazdý tým se v závěru sezóny bude chtít, co nejvíce předvést, rozloučit se s podzimem v co mozná největší parádě, a tak diváci uvidí na všech trávnících v okrese atraktivní podívanou a bojovný fotbal. Teď ale k tipům. Dnes si své předpovědi zkusíme porovnat s Pavelm Smolekm.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Zde je jasným favoritem domácí tým. Lídr soutěže se totiž střetne s zatím posledním týmem. Motoru se nedaří a Stráž si zatím hraje své a málokdo jí dokáže překvapit. Myslíme, že Motoru se to ale nepodaří. Stráž si na závěr zastřílí.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Lomu se podařil velmi dobře jeho poslední zápas a mohl by být na vlně. Na domácím hřišti je navíc vždy ještě nebezpečnější a při posledním utkání bude motivován ještě více. Lom určitě zvítězí. Přesto to ve výsledku nebude vysoký rozdíl.

Tip experta: 1 84 - 8 - 8 %
Komentář experta:

I tady je favoritem domácí tým. Kostelec by si s momentálně spíše tápající Stráží měl poradit. Měl by jí přehrávat a nakonec se mu podaří i zvítězit.

Tip experta: 1 92 - 8 - 0 %
Komentář experta:

Ani ve Stříbře by neměli zůstat domácí fanoušci smutní. Baník přistoupí k utkání zodpovědně a bez větších potíží své poslední utkání zvládne.

Tip experta: 0 25 - 17 - 58 %
Komentář experta:

První utkání ve kterém se s Pavlem neshodneme. My věříme ve výhru Studánky, která si zápas zkušeně ohlídá a z podhradí přiveze tři body. Přimdě nepomůže ani velká snaha.

Tip experta: 1 92 - 0 - 8 %
Komentář experta:

Tady se Pavel vrací k favorizování domácího celku. My ale věříme, že Sedliště ale bude Černošínu velmi těžkým soupeřem. Hosté dají do zápasu vše a budou hodně zlobit. Budou bojovat a nakonec by se mohli dočkat výhry.

Tip experta: 1 41 - 17 - 42 %
Komentář experta:

A ani v posledním utkání se s Pavlem neshodneme. Lázně jsou papírovým favoritem a my v tomto případě papírům budeme věřit. Nezkušený tým Bezdružic složitý zápas nezvládne a Lázně si body ohlídají.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Martin Novotný 5
2. Jan Pokorný 5
3. Miloslav Benda 4
4. Milan Růžička 4
5. Filip Bedecs 4
6. Pavel Kotva 4
7. Jakub Cingroš 4
8. Miroslav Havel 4
9. Dominik Vokroj 3
10. Radek Černý 3
11. Pavel Smolek 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.