J. Jelen 70.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2016 15:00

13.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatrnější úvodní souboj dvou velkých favoritů na titul ovládla Stráž


Branky


0

Los třináctého kola se parádně vydařil a k vidění bylo mnoho atraktinvích zápasů, které nakonec díky předehrávce odstartovali celý letošní ročník. Mezi tyto zápasy pochopitelně patří i souboj dvou horkých adeptů na titul, tedy Lázní a Stráže, v němž se vše odehrávalo přesně podle očekávání. Stráž více držela balón a v podstatě ho svírala na jeho půlce, Lázně totiž k utkání opět přistoupiy rochu defenzivněji a hladově vyčkávaly na chyby soupeře. Jenomže domácí využili pouze jedné, což proti dvěma zásahům hostů nestačilo, a tak nakonec Stráž těsně zvítězila. Pro Lázně ale není porážka na úvod ročníku nic nového, už v minulé sezóně si po velmi špatném startu vyzkoušela, jak se prokousávat zpět nahoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrnější půle nabídla jen jeden zásah

První půle byla z obou stran trochu opatrnější, přeci jen to byl první zápas sezóny a týmy ještě nejsou stoprocentně rozjeté. Přesto už se od začátku pomalu rýsovaly zvolené taktiky obou týmů. Stráž chtěla hrát trochu otevřeněji, než Lázně a zaměstnat, co nejvíce brankáře Kratochvíla, kdežto Lázně podle očekávání přistoupili k defenzivnímu stylu hry a sázely na rychlé protiútoky. Stráž sice chyby dělala, ale Lázně nebyly v první půli schopné ničeho pořádně využít, přesto se ale diváci nakonec branky dočkali a vlastně na ní ani nemuseli dlouho čekat. Stráž totiž skvěle vystihla úvod utkání a díky tomu se už v šesté minutě dostala po zásahu Karla Páka rychle do vedení. Jelikož se pak v sobě herní styly obou týmů trochu utopily, navázat už na Karla nikdo nedokázal, i když měnší šance k tomu byly.

Stráž skórovala a Lázně musely otevřít hru

Také úvod druhé půle se Stráži vydařil skvěle, Lázně prostě začátky poločasů nezachytily a přišli v nich takřka o celý zápas. Po necelých třech minutách zvýšila na 2:0 další hvězda soutěže, Miloslav Jedlička. Lázně se tak dostaly do velmi nepříznivé pozice a musely svou hru otveřít, kdežto hosté chtěli svůj náskok hlavně udržet, a tak se role týmů na hřišti trochu otočily. Avšak také Stráž je v defenzivě velmi silná a Lázně měly při snaze dobýt hostující branku velké problémy se k ní vůbec dostat. Přesto si domácí diváci v sedmdesáté minutě ještě dočkali zdramatizování, když vrátil Lázně do hry svým pokusem Jan Jelen. V poslední dvacetiminutovce už to pak bylo hop a nebo trop. Lázně se do poslední chvíle nevzdávaly, avšak podruhé už recept na soupeře nenašly, a tak nakoenc zůstaly po prvním utkání bez bodu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: Hned na úvod to pro nás byla těžká zkouška. Narazili jsme na našeho spolufavorita na titul a odehráli jsme s ním velmi vyrovnané utkání. Soupeř byl ale šťastnější využil našich dvou chyb a dal dvě branky a my jsme zase své šance nevyužívali. Jinak není ani tolik, co říct. Zápas měl docela dobré tempo, v první půli byl lepší soupeř, ve druhé zase my. Remíza by byla přijatelná.

TJ SOKOL Stráž
Sokol Stráž: Stráž se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - K. Praizler [-] , D. Brunner [-] , J. Jelen [-] , D. Hoffmann [-] , J. Nevařil [-] , P. Jiřinec [-] , P. Rašín [-] , P. Hospodářský [-] , F. Vacata [-] , M. Pohlot [-]

TJ SOKOL Stráž
J. Tajstra [-] - V. Svoboda [-] , V. Borys [-] , B. Borys [-] , D. Rubant [-] - L. Koubek [-] , F. Veselý [-] , D. Zavalaný [-] , M. Lapský [-] - M. Jedlička [-] , K. Pták [-] -

ŽK: 55. D. Brunner - 30. F. Veselý , 50. K. Pták , 85. M. Lapský .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Rut Jaroslav - LOUKOTA Petr, HORVÁTH Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.