Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2016 14:00

7.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Planá vyřídila Sulislav


Branky


0

Sulislav se po sestupu až nečekaně hodně trápí, kdežto Planá je na nejlepší cestě k postupu. Proto nebylo o favoritovi jejich vzájemného utkání sporu. Planá ale letos moc branek nestřílí, a tak se čekala daleko těsnější výhra. Nakoenc bylo ale vše rozhodnuté v podstatě už po první půli. Utkání skončilo výsledkem 6:1 a Planá si zaslouženě ohlídala všechny body. V tabulce se tak posunula na páté místo. Sulislav zůstává u dna.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kaplár zasáhl Mikotovu spanilou jízdu

Planá byla od začátku jasně lepší a souepře poměrně hravě přehrávala. Tentokrát nehrála opatrně, jak je u ní zvykem a rovnou vrhla velkou část své hry do ofenzivy. V desáté minutě z toho pak profitoval útočník Pavel Mikota, který otvíral skóre zápasu. I přes několik nadějných šancí pak ale nedokázala Planá odskočit a udělat ten důležitý ukidňující krok. Ve dvacáté minutě navíc zapomněla na defenzivu a Marián Kaplár to dokonale potrestal. To Planou trochu zaskočilo, a tak vyztužila sovu obranu a začala hrát opět trochu více v klidu. A postupně se jí začalo i více dařit. Nejprve přidal Pavel Mikota svou druhou trefu a v závěru poločasu už Pavel Mikota kompletoval hattrick. Planá odskočila a před druhou půlí si vytovřila skvělou pozici.

Rychlá trefa znamenala konec

Hned v úvodu druhé půle se podařil ovsítit počtvrté Pavlu Mikotovi a tak bylo velmi rychle rozhodnuto. S tím už nemohla nevýrazná Sulislva nic udělat. Planá si pak mohla dovolit výrazněji polevit a zápas jen v poklidu kontrolovat. Čím více se však blížil závěr, tím více docházely hostujícímu týmu síly, a tak se domácí ještě nějakých branek dočkaly. Nejprve se trefil Roman Havlíček. Poslední slovo měl ale v utkání, kdo jiný než, Pavel Mikota, který tak svou pátou brankou v utkání zvýšil na koenčných 6:1. Planá tak získala zasloužené tři body a v tabulce si opět polepšila.



Ohlasy k zápasu


FK Planá B
FK Planá: Planá se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.

TJ Sokol Sulislav
Sokol Sulislav: Sulislav se k utkání zatím ještě nestačila vyjádřit.



Sestavy


FK Planá B
J. Butala [-] - P. Miklas [-] (65. M. Slavík [-] ) , J. Hlinčík [-] - R. Havlíček [-] , R. Pánek [-] , V. Kapolka [-] (46. V. Pánek [-] ) , M. Bernas [-] - P. Mikota [-] (89. J. Bucsuházy [-] ) , J. Gažík [-] (65. P. Hlinčík [-] ) - P. Mikota [-] (46. J. Skalák [-] ) , J. Mikač [-]

TJ Sokol Sulislav
P. Šujan [-] - K. Hanzlík [-] , M. Řezníček [-] , P. Hlavin [-] , L. Mička [-] - P. Macháček [-] , L. Laudát [-] (70. V. Rejman [-] ) , J. Plešinger [-] , T. Hladík [-] - D. Bouzek [-] , M. Kaplár [-]

ŽK: 89. R. Pánek , 89. J. Mikač .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Chval Pavel - SUCHÝ Ondřej (N), PIKL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.