Lázně si ohlídaly zápas s Tisovou


Branky


0

Štěstí nováčka Tisovou pomalu poští a forma se vytrácí. Síla byla asi v překvapení, teď už jí ale týmy mají přečtenou, a to znamenalo druhou porážku v řadě. Lázně od začátku dirigovaly tempo a brzy se dostaly do vedení, což bylo klíčové, pak už hrály v klidu a zápas v podstatě kontrolovaly. Nakonec vyhrály 3:0 a bez větších problému díky své zkušenosti hravě získaly tři body. Byl to mimo jiné také zápas o pozici, Lázně díky němu bodově Tisovou dorovnaly a na skóre se zařadily před ní na sedmou příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzká chyba dostala Lázně do tempa

Už ve čtvrté minutě si stoper Tisové špatně zpracoval balón, odskočil mu od nohy, a toho využil Jan Zábranský, který hned zprvní propálil z úhlu golmana. To dostalo Lázně do tempa a od té doby jasně dirigovaly tempo. Hrály parádně a na jejich hře bylo velmi znát, že střed zálohy byl vyztužen hráči A-týmu. O deset minut déle se v závaru před branku po souboji se dvou hráčů odrazil míč přesně k Radku Mašínovi, a ten se šance nijak nezalekl a z šestnácti metrů zamířil přesně k tyči. Tisová se pak začala trochu zvedat,  dokázala zlepšitm mezihru a dostávat se k soupeřově brance, ale když měla přijít finální přihravka nebo střela na bránu, tak si s tím obrana domácích skvěle poradila. Nadále tak hrozili spíše domácí, kteří měli určitě větší šance. Například, když střelu, která mířila do šibenice vytáhl golman na rohový kop. přeesto se hra v závěru půle hodně vyrovnala. Před druhou půlí bylo vše stále otevřené.

Do druhého poločasuTisová vstoupila určitě aktivněji. Domácí se nemohli dostat do zápasu a hosté drželi balón a vytvářeli si šance. Hned zkraje měli jednu velkou po rohovém kopu, která je mohla vrátit do zápasu, ale gólman Lázní dobře zasáhl. I v dalších případech pak Kratochvíl Lázně hodně podržel. Lázně byli mimimálně prvních patnáct minut pod velkám tlakem, ale obrana pracovala výborně. Pak ale dokázal po další chybě Tisové zvýšit ještě Josef Míšek, který zakončil přesně k tyči. Bylo rozhodnuto. Pak už se zápas spíše jen dohrával, hrálo se hodně tvrdě a zejména Tisová kopala hodně libných přímých kopů. Dnes jí ale zkrátka nebylo přáno. Lázně nakoenc po dobrém výkonu, zejména v defenzivě, dokázaly zaslouženě zvítězit.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
Jan Horváth: Zápas jsme zvládli výborně, Tisová sice vystrkávala růžky, ale my jsme jí dokázali držet na uzdě. Od začátku jsme měli navrch, dali jsme rychlý gól a převzali jsme otěže celého zápasu. ve druhé půli nás sice ještě dost potrápili, ale brankář nás podržel a zápas už jsme zvládli. Podle mě to bylo pěkné utkání, které si diváci užili, i když počasí tolik nepřálo.

TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Do Lázní jsme jeli značně oslabení, chyběli nám dva hráči ze základní sestavy, ale na to se nemůžeme vymlouvat. Tři body jsme domácím darovali až příliš lehce.Domácí zaslouženě vyhráli, přehráli nás, my jsme v utkání tahali za kratší konec. Ale nepotěšil nás výkon rozhodčího, který nevyhodnocoval mnohé situace správně, jako fauly na brankáře, penaltové zákroky, ruce ve vápně a podobně, a to na obou stranách. Křivdil nám i domácím. Nedal ani žlutou kartu a zákroků, které by si jí zasloužili bylo až moc. Nechal zápas zbytečně vyhrotit a můžeme být rádi, že nikdo neodešel zraněn.



Sestavy


TJ Sokol Konstantinovy Lázně B
J. Kratochvíl [-] - J. Founě [-] , J. Píha [-] , J. Horváth [-] , M. Zábranský [-] - J. Velich [-] , R. Mašín [-] , M. Surovčík [-] , R. Zabloudil [-] - F. Vacata [-] (45. J. Míšek [-] ) , J. Zábranský [-] -

TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Vršecký [-] , M. Foltas [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] , R. Radocha [-] , V. Rott [-] , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] , P. Gabčo [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.