3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:30

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Halže nečekaně padla na hřišti Jiskry, překvapení kola?


Branky


39. D. Kubena , 52. M. Šmehyl , 83. J. Marcínek (p.) - 51. P. Hotový , 71. M. Matoušek
0

V tomto utkání byla Halže jasným favoritem, trápící se Jiskře se nedařilo v minulém utkání, v němž soupeře i přehrávala, ani v koncovce a ukázalo se, že na vsítění potřebuje velké množství šancí. Tentokrát to ale neplatilo. Jiskře se podařilo Halži vyškolit především z produktivity, i když za zmínku stojí i to, že se konečně možná začala rozehrávat a dostávat se do formy, protože byla Halži rovnocenným souepřem. Konečně podlaa solidnější výkon a odměnou jí jsou tři vybojované body. Halži srazila sporná penalta v posledních minutách. Jiskra se posunula na deváté místo, Halže pravděpodobně spadne z druhé příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Halže svého tlaku nevyužila, pak sama inkasovala

Halže byla od začátku mírně aktivnějším a snažila se potvrdit, co možná nejrychleji, roli favorita. Problém byl ale hlavně v tom, že sejí nedařilo v zakončení, takže se nedokázala dostat do vedení.  Přesto se zdálo, že má vše pod kontrolou, Jiskra byla sice snaživá a zdatně soupeři sekundovala, přesto si sama nevytvořila vůbec nic. Halži to v útoku ale zkrátka nevyšlo, a to bylo, jak se později ukázalo, asi rozhodující. Jiskra jí totiž vyškolika v produktivitě. Z ojedinělého protiútoku na konci půle skóroval David Kubena a domácí týmy byl na koni. Jiskra tak do šaten odcházela ku podivu všech diváků s jednombrankovým náskokem.

Hra se vyrovnala, drama rozhodla penalta

Halže byla z vývoje zápasu opařená a už se nedokázala do hry tak dobře dostat, zatímco Jiskru naopak vedení a první gól pořádně nebudily. Ve druhém dějství tak diváci sledovali vyrovnanou hru, i když o něco více šancí měli stále hosté, i když teď už daleko menších šancí a v daleko větších rozestupových intervalech. Přesto se jim koenčěn začalo dařit i střelecky. Po chvíli hraní ve druhé půli vyrovnal Petr Hotový a zdálo se, že vše je na správné cestě k obratu. Jenomže Jiskra věděla, jak souepře znovu trochu nalomit. Bleskurychle zareagovala zásahem Matěje Šmehyla a rázem opět vedla. Byla to spíše taková přetahovaná, ra se přelévala z jedné strany na druhou a bylo otázkou, zda někdo ještě odkáže nějakou branku přidat. I napodruhé to ale ve druhé půli vyšlo lépe stále utrápenější Halži, když po rohovém kopu skóroval Milan Matoušek. Bylo opět vyrovnáno. Halže se ještě pokoušela o úplný obrat zápasu, ale v tom sudí odpískal velmi sporný pokutové kop, kterého následně využil Josef Marcinek, který tak dostal domácí potřetí do vedení. A to už bylo rozhodující. Halže se sice ještě hodně snažila, ale teď už marně. Potřetí už vyrovnat nedokázala, a tak se musela před soupeřem nečekaně sklonit. Napínavé to ale bylo až do samotného závěru, v němž ještě sudí musel sáhnout po červené kartě poté, co jej slovně napadl Aleš Dokoupil. Více už se ale nestalo.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.

TJ Čechie Halže B
Aleš Dokoupil: V první půli jsme byli lepší, ale nebyli jsme schopní dát gól a Jiskra se dokázala z ojedinělého útoku trefit. Ve druhé půli se hra více vyrovnala, ale my jsme se paradoxně konečně dokázaly trefit. Vzápětí se ale prosadil i soupeř. Hra byla vyrovnaná až do konce, my jsme znovu vyrovnali, ale sudí pak v závěru odpískal velmi spornou penaltu a soupeř jí využil. My už jsme pak nebyli schopní to zlomit. Určitě jsme si ale výhru zasloužili více, minimálně za první půli. Je to pro nás ztráta. Škoda.



Sestavy


TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - P. Duraj [-] , M. Malich [-] , J. Schön [-] , M. Šmehyl [-] , J. Marcínek [-] (89. D. Chludil [-] ) , D. Kubena [-] (60. K. Ebenhöh [-] ) , T. Veselý [-] , R. Pecháček [-] , V. Fatura [-] , L. Kubena [-]

TJ Čechie Halže B
Z. Božek [-] - V. Petrov [-] , L. Goubej [-] , A. Dokoupil [-] , M. Matoušek [-] , M. Soukup [-] , M. Božek [-] , M. Matoušek [-] , J. Božek [-] , P. Hotový [-] , J. Typovský [-]

ŽK: 42. J. Marcínek , 70. R. Pecháček - 82. A. Dokoupil . ČK: 93. A. Dokoupil .
Počet diváků: 24. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - ALTMAN Jaroslav (N), HORÁK Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.