4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 14:00

8.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Tisová zase zpět na vlně, jasně přejela Kšice


Branky


0

Tisové se v poslední době přestalo dařit, kdyžto Kšicím se zdánlivě blýskalo na lepší časy, takže se dalo očekávat poměrně vyrovnanější a dramatištější utkání. Zpočátku to tak sice vypadalo, ale Tisové parádně vyšel úvod druhého dějství, v němž soupeři odskočila a zápas už se hladce dohrál. Tisová vyhrála 4:0 a má zasloužené tři body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Veršecký otevřel skóre

Tisová hrála od začátk trochu opatrněji a čekala, s čím přijde souepeř, ale Kšice nedokázaly nic vymyslet, a tak postupně začal Zetor iniciativu přebírat a v utkání byl určitě kvalitnějším týmem. To dokázal později potvrdit také gólem, když ve dvaadvacáté minutě procedil míč za záda brankáře Miroslav Veršecký. I když si ale Zetor i nadále šance vytvářel a dirigoval tempu, skórovat už nedokázal, a tak mu po první půli musela stačit nic neslibující výhoda jedné branky.

Skvělý úvod rozhodl

Do druhé půle ale naskočil Zetor ještě odhodlaněji a Kšice nebyly schopné se ubránit. Během chvíle zvýšil na již velmi slibných 2:0 Dmytro Fitsek a necelou minutu po něm souepeře dorazil ještě Volodymyr Samek a o vítězi bylo rozhodnuto. Kšice sice ještě chvíli hrály snaživě a nevzdávaly se, ale po několika dalších minutách se prosadil Dmytro Fitsek podruhé, a to už byl konec i pro hosty. Tisová už neměla problém zápas v poklidu kontrolovat, soupeři docházely síly a vše už proběhlo bez problémů. Tisová si ohlídala cenné tři body, které by jí mohly vrátit zpět na vlnu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zetor Tisová
Michal Foltas: Jsem rád, že se nám konečně povedlo hrát, podle představ. Přesně takto bychom chtěli hrát pokaždé. Myslím, že se na to dalo i dívat. Čímž jsme vyjádřili díky velkému množství diváků, kteří se přišli podívat.

TJ Sokol Kšice B
Radek Milota: Domácí dnes zaslouženě vyhráli, my jsme si skoro nic nevypracovali a domácí dali minimálně tři výstavní góly. Odehráli skvělý zápas a my jim gratulujeme k bodům.



Sestavy


TJ Zetor Tisová
M. Novotný [-] - M. Vršecký [-] , M. Foltas [-] , I. Balash [-] , M. Samek [-] , V. Samek [-] , R. Radocha [-] , V. Pryvrattskyi [-] , V. Koscelník [-] , D. Fitsek [-] , P. Gabčo [-]

TJ Sokol Kšice B
J. Bárta [-] - V. Berta [-] , M. Bureš [-] - P. Jankov [-] , P. Kaprhál [-] , V. Chudáček [-] , P. Šnebergr [-] , D. Škornička [-] - J. Pařízek [-] , D. Fořtík [-] - K. Friedenberger [-]

Počet diváků: 82. Rozhodčí: HORVÁTH Jan - VELICH Josef (N), KUDLÍK Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.