Trpístský Jánošík opět přišel o body


Branky


1

Trpsíty začaly sezónu dobře a věděly si rady i s velkými favority. Poradily si i s nejkvalitnějšími soupeři a všichni s nimi opět počítali mezi nejlepšími. Jenže Trpísty, jak sám poznamenaljejich kouč v našem hodnocení, převzaly tak trochu roli Jánošíka a se slabšími soupeři už si tolik rady neví. Co nakradly bohatým, nyní rozdávají chudým. Teď padly dokonce i na hřišti trápící se Sulislavi, jednoho z zatím nejhorších týmů soutěže a ztratily další cenné body. Pro Sulislav je to po dlouhé době další přírůstek na kontě, který je třeba řádně oslavit. Sulislav už není poslední.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jen jeden z mnoha

Trpísty nehodlaly nic podcenit a do zápasu vkročily zcela naplno. Hrály  velmi pohledný fotbal, zatlačily souepře na jeho polovinu a jen talčily. Jedna šance střídala druhou a Sulilsav se nestačila otáčet. Skvělou práci v brankovišti podal brankář Šujan, ale i tak se nedá upřít velká část podílu udržení se Sulislavi ve hře, koncovce Trpíst, která byla skutečně marná. Z mnoha šancí přetavili hosté v branku pouze jednu jedninou, cože je opravdu velké zklamání. Přitom Trpísty hrály skvěle, mizérie v zakončení je ale velmi demotivující, a to se později také začalo projevovat. Jak říkám, hosté mohli být vůbec rádi, že se trefil v sedmé minutě alespoň René Táborek. Ano, čtete dobře, už v sedmé minutě, skvělý vstup do zápasu, s nímž šlo naložit daleko lépe, ale Trpsíty to nezvládly. Při odchodu do šaten rozhodnuto určitě nebylo.

Demotivované Trpísty si prožily katastrofický konec

Ve druhé půli už se střelecká bída trpístských útočníků projevila i na zbytku týmu, který výrazně polevil a už vůbec nehrál tak, jak by si asi před utkáním představoval. To nakoplo Sulislav, která se výrazně zlepšila a hra se hodně vyrovnala. Sulislav dokonce měla i ze hry možná trochu více, i když větší šance měli stále spíše hosté, kteří dokonce ve druhé půli vsítili i podruhé, ale  sudí, který viděl ofsajd, byl proti. Až do poslední chvíle se tedy museli hosté strachovat, tím spíše, když zápas po vyloučení Roučky dohrávali jen v deseti, i když v osmdesáté minutě se počet hráčů na hřišti díky červené pro Brůhu zase vyrovnal. Přesto se na nějaký další gól stále čekalo. Pro Trpísty to ale přišlo v tu nejméně příjemnou chvíli. V devětaosmdesáté minutě propadl míč po rohu až k Pavlu Macháčkovi, který jej doklepl do branky. 1:1. Sudí ale nestavil asi šest minut, Trpístským se ke konci zranil ještě jeden hráč a Sulislav byla na koni. Domácí v závěru ještě hodně tlačili, ale druhého zásahu už se nedočkali. Hosté mohli být za remízu nakonec ještě rádi.

Sulislav vytěžila z utkání více

Pk už následovaly jen penalty. V těch štěstí více přílo domácímu celku, který nakonec ze zpočátku nepříznivě se vyvíjejícího utkání vytěžil téměř maximum. Minimálně výhra je určitě důvod k oslavám, který podpoří jistě i odraz ze dna tabulky. Trpísty jsou ve fázi, kdy musí se svými výkony rychle něco udělat, minimálně tedy s efektivitou zakončení. Jeden bod jim určitě ke spokojenosti nestačí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Sulislav
Marián Kaplár: Diváci se nás ptají, jak nás to může ještě bavit. My si ale chceme hlavně zahrát a vybojovat nějaké body, víme, že asi letos nebudeme hrát o titul, naší prioritou je záchrana, to je cíl. Samozřejmě, že není příjemné pořád vyhrávat, ale o to více máme pak radost z vydřené výhry, jako je tato. Navíc věřím, že se ještě hodně zvedneme, náš tým má velký potenciál a až se vyléčí všichni zranění, a že jich je momentálně opravdu hodně, budeme hrát zase lépe. Zatím musíme být ale rádi za každý bod, který nám zvedne náladu. Teď ale trochu k zápasu. Trpísty byly v první půli lepší, bušili do nás, ale nedávali góly. Ve druhé půli je možná chuť trochu přešla a my jsme se naopak zlepšili, takže jsme byli rázem lepší my. Zaslouženě jsme vyrovnali a při penaltách nás podržel brankář. Všem klukům minimálně za druhou půli děkuji.

TJ Sokol Trpísty
Stanislav Kubašta: Čekali jsme, že zvítězíme, ale věděli jsme, že soupeře nesmíme podcenit. V první půli jsme byli lepší a soupeř se z poloviny moc nedostával. My jsme ale nějak přišli o formu v koncovce a nedávali jsme góly. Ve druhé půli jsme se hodně zhoršili. Dohrávat jsme museli v desíti. I tak jsme dali ale gól, který nám však sudí neuznal pro ofsajd. Hra byla podle mého vyrovnaná, ale soupeř v závěru dal gól a muselo se pokračovat penaltami. Škoda, jsme takový fotbalový Jánošík.



Počet diváků: 65. Rozhodčí: Loukota Petr - MIČKA Jan (N), KUBAŠTA Stanislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 10. 2016 18:06
Bohužel stává se , myslím že ne každý má štěstí každý den.
Věřím že Trpísty se znovu vzchopí a budou vyhrávat .