0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libčany díky dobrým závěrům obou poločasů porazily Hořice


Branky


0

Vyrované a bojovné utkání rozhodly závěry obou poločasů, ve kterých Libčany dvakrát skórovaly. Díky tomu si z Hořic odvezly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Libčany jdou v závěru do vedení

Na půdě Hořic se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém větší jistotou držení balonu oplývali hosté. Fotbalistům Libčan se dařilo kombinovat na polovině soupeře, snahy o finální přihrávky ale zachytávala pozorná hořická obrana. Libčany se proto prosazovaly zejména díky střelám zpoza vápna. Proti jedné z nich se musel v šestnácté minutě vytáhnout domácí gólman Pavel Žižka, který zakončení hostů vyškrábl na roh. Ve vápně Hořic byl prostor natolik zhuštěný, že se Libčany nedostávaly do pořádného zakončení. Hořice se soupeřově brance začaly přibližovat v závěru poločasu. Oboustranně důrazná hra plná osobních soubojů však utínala akce obou mužstev hned v zárodku. Skóre se poprvé měnilo pět minut před koncem poločasu. Domácí obrana nezachytila nakopávaný balon na pravou stranu. Míče se tak ujal Lukáš Hubička, který využil volnějšího prostoru a vydal se do vápna Hořic. V pokutovém území domácích přihrál Lukáš Hubička pod sebe na nabíhajícího Martin Friedla a ten zakončením do protipohybu brankáře Pavla Žižky otevřel skóre zápasu. Libčany si tak z prvního poločasu odnesly vedení 0:1. 

Hosté v závěru pojišťují vedení

Ve druhém poločase se domácí snažili o vyrovnání. Libčany však kolem svého vápna vystavěly houževnatý blok, který domácí překonávali jen stěží. Hořice se tak dostávaly především k centrovaným balonům, u těch ale byli jako první hostující obránci, kteří odvraceli potenciální nebezpečí. Z jedné standardní situace zahrozili na druhé straně Libčany. Do centrovaného balonu se položil Lukáš Hubička a hlavou dostal míč do sítě, jeho gólovou radost však zastavil pomezní rozhodčí, který odmával ofsajd. Oba týmy pokračovaly v důrazné hře, do které častými hvizdy zasahoval rozhodčí. Hra se proto kouskovala, což domácím a jejich snaze vyrovnat nevyhovovalo.

 

Více vzruchu vyvolala akce domácích z šedesáté osmé minuty. Vysoký přetažený centr dokázal vrátit do pokutového území Martin Tomáš. Míč se dostal Josefu Rubešovi, ten však ve skluzu nezakončil dostatečně razantně a hostující gólman Jiří Mašek na jeho střelu dosáhl. Domácí tým i v následujících minutách zrazovala nepřesnost přihrávek. Hořické naděje na vyrovnání pak dvě minuty před koncem definitivně pohřbil Tomáš Kabeláč. Hostující hráč rozehrával v osmdesáté osmé minutě přímý kop daleko za hranicí hořického vápna, svojí střelou přesto přesně vymetl pravý horní roh hořické branky. Libčany se tak v závěru dostaly do dvougólového vedení, na které Hořice nenašly odpověď. Libčany zvítězily 0:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra - vedoucí TJ Jiskra Hořice: Poměrně vyrovnané utkání rozhodla větší zkušenost hostí. Branka do šatny po naší laciné ztrátě rozhodla. Druhý poločas si hosté zkušeně pohlídali a v závěru ještě pojistili výhru perfektně zahraným trestným kopem.




Sestavy


TJ Jiskra Hořice
P. Žižka [-] - D. Pour [-] (71. J. Šeda [-] ) , M. Vodnárek [-] (46. T. Lacina [-] ) , D. Palm [-] , A. Vávra [-] - P. Kuneš [-] , M. Tomáš [-] (82. J. Kuneš [-] ) , D. Melaga [-] , J. Rozsévač [-] - J. Rubeš [-] , P. Ruml [-] -

SK Libčany
J. Mašek [-] - D. Hůlka [-] , T. Kabeláč [-] , M. Friedl [-] (81. O. Karanský [-] ) , P. Jiřík [-] (81. J. Rutsch [-] ) , S. Libřický [-] , A. Chromek [-] , L. Hubička [-] , A. Polyakov [-] (85. B. Pilný [-] ) , M. Černý [-] , M. Mařas [-]

ŽK: 37. M. Vodnárek , 60. D. Pour , 64. P. Žižka , 81. P. Ruml , 85. P. Kuneš - 42. S. Libřický , 46. D. Hůlka , 92. B. Pilný .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Vítek Pavel - JANEČEK Štěpán, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.