V. Malý 75.
1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jičín těsně porazil Dobrušku


Branky


0

Na hřišti Dobrušky se hrálo bojovné utkání, ve kterém oba týmy bojovaly s vlastní produktivitou. Dobruška jedním gólem reagovala na dvoubrankový náskok Jičína a v závěru hrozila vyrovnáním. Nadějné šance ale domácí nevyužili, a proto nebodovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Souboj s finální fází

Jičín zahájil zápas kombinací na polovině soupeře. Poprvé se hosté dostali do nadějné šance v sedmé minutě, kdy se po levé straně probojovali do vápna Dobrušky, na svém místě byl připravený Marek Pěnička, který vyrazil zakončení Jičína. V dalších minutách už se ale Jičínští nedostávali tolik do zakončení, ve finální fázi totiž hostům chyběla přesnost. Přesností neoplývali ani domácí fotbalisté, a proto jejich střely mířily buď mimo, nebo do středu branky, kde byl brankář Michal Puš.

 

Na změnu skóre se tak čekalo až do třicáté páté minuty. V té době se po dobré přihrávce dostal za domácí obranu jičínský Jakub Nálevka, který kličkou obešel brankáře Pěničku a zakončením do odkryté branky otevřel gólový účet zápasu. Ve čtyřicáté minutě dělily hosty centimetry od toho, aby zahrávali pokutový kop. Dobruška ale zastavila nebezpečnou akci Jičína na hranici vápna, a proto se kopal „pouze“ přímý kop. Z něj ale hosté nadvakrát trefili pevnou zeď Dobrušky. Poločas tak skončil těsným vedením Jičína 0:1. 

Jičín odolal snahám o vyrovnání

Na začátku druhého poločasu Dobruška zlepšila práci s balonem, v padesáté čtvrté minutě byli domácí blízko vyrovnání, jejich střela z hranice vápna ale nakonec skončila pouze na břevně jičínské brány. Místo vyrovnání tak zhruba o deset minut později přišel druhý gól Jičína. V šedesáté páté minutě se hosté ubránili rohovému kopu Dobrušky a přešli do rychlého protiútoku. Finální fázi brejku Jičína si vzal na starost šestnáctiletý Jakub Nálevka, který přihrál do zakončení Matěji Mészárosovi. Jičínský útočník tak střelou do odkryté branky zvýšil na 0:2, Jakub Nálevka přidal ke gólu z prvního poločasu asistenci.

 

Domácím se podařilo zdramatizovat závěr zápasu v sedmdesáté páté minutě, kdy se centr z levé strany dostal k Vítězslavu Malému a ten se střelou bez přípravy trefil přesně k pravé tyči jičínské branky. V závěru domácí hrozili převážně ze standardních situací. V osmdesáté šesté minutě rozehrávala Dobruška přímý kop, který gólman Puš vyboxoval na roh. I z následného rohového kopu vznikla skrumáž ve vápně Jičína, hosté ale odolali a neinkasovali. Dobruška neskórovala ani na konci jednominutového nastavení, kdy domácí nejprve trefili spojnici hostující branky a nakonec i samotného brankáře Puše. Jičín tak udržel těsné vedení až do závěrečného hvizdu a odvezl si z Dobrušky tři body.



Ohlasy k zápasu



SK Jičín
Miroslav Jeník - trenér SK Jičín: Dnes můžeme být spokojeni pouze se třemi body, náš výkon zdaleka neodpovídal úrovni krajského přeboru, spíš toho nejnižšího. V závěru zápasu jsme ještě mohli inkasovat vyrovnávací branku, měli jsme obrovské štěstí, že se tak nestalo. Na kvalitou "ligovém" trávníku nás zachránil 16letý Nálevka, který jeden gól dal a na druhý přihrál. Jinak řešení naší finální fáze je na zamyšlení pro nás pro všechny.



Sestavy


SK Dobruška
M. Pěnička [-] - R. Hartman [-] , P. Hrabar [-] , F. Šotola [-] (90. L. Žid [-] ) , D. Eimann [-] (46. M. Majer [-] ) , P. Krahulec [-] , J. Mikušík [-] , R. Čopík [-] (87. D. Pfeifer [-] ) , L. Gerža [-] (70. V. Malý [-] ) , M. Jirásek [-] (70. J. Hubáček [-] ) , A. Zilvar [-]

SK Jičín
M. Puš [-] - M. Kocourek [-] , J. Macháček [-] , M. Jeník [-] , F. Materna [-] - T. Klaban [-] , J. Míka [-] , J. Ulvr [-] , J. Nálevka [-] , M. Miler [-] (71. P. Kraus [-] ) - M. Mészáros [-] (88. J. Sajdl [-] )

ŽK: 41. R. Hartman , 56. M. Majer - 53. M. Miler , 76. T. Klaban , 90. F. Materna .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Koutník Michal - KUBIŠTA Josef, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.