3:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudnice zvládla zápas se Sobotkou


Branky


0

Sobotečtí sice dokázali na první gól Roudnice reagovat, na další branky domácích už ale odpověď nenašli. Roudnice tak zvítězila 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Roudnice jde do vedení

Fotbalisté Roudnice si v zápase se Sobotkou vytvořili územní převahu, kterou podporovali nadějnými střeleckými pokusy, hostujícího gólmana Patrika Chrpu však domácí střelci dlouho nedokázali překonat. Hostující Sobotka se nedržela na míči tak jako soupeř, a proto hosté spoléhali na rychlá přečíslení a závary ve vápně Roudnice po standardních situacích. V prvním poločase byla k vidění jediná branka, kterou ve třicáté deváté minutě vsítili domácí záložník Jakub Krejcar. Roudnice tak odcházela do kabin za příznivého stavu 1:0. 

Domácí navyšují skóre

Ve druhém poločase se role na hřišti příliš nezměnily. Domácí nadále více drželi balon, hosté praktikovali přímočařejší styl hry. Soboteckým se několik minut po zahájení druhé půle podařilo vyrovnat, a to v padesáté čtvrté minutě, kdy domácího gólmana Martina Tomka překonal hostující Matouš Men. Vyrovnaný stav ale dlouho nevydržel a aktivnější Roudnice si záhy vzala zpět své vedení. V šedesáté minutě se o branku na 2:1 postaral útočník Tomáš Kučera. Sobotka se znovu snažila o vstřelení vyrovnávací branky, místo toho však musela skousnout třetí zásah Roudnice, který si v sedmdesáté čtvrté minutě na své konto připsal záložník Tomáš Vlasák. Roudnice se tak dostala do dvougólového náskoku a vedla 3:1. V zbývajícím čase se Sobotka snažila vykřesat kontaktní branku. Tu sice hosté nakonec vstřelili, v devadesáté minutě, kdy hostující kapitán Oldřich Knobloch snižoval na 3:2, už ale bylo příliš pozdě a Sobotce nezbyl čas na opětovné vyrovnání. Roudnice zvítězila 3:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Roudnice
Tomáš Rejl - sekretář TJ Sokol Roudnice: Domácí byli herně lepším týmem, ale opět neproměnili několik vyložených příležitostí. Hosté hrozili z brejkových a standardních situací.

SK Sobotka
Ladislav Štrobl - trenér SK Sobotka: Asi těžko pochopíme, proč pomezní Kubálek pustil domácí ve třicáté deváté minutě do několikametrového ofsajdu, ze kterého jsme inkasovali první branku. Jinak si domácí za vyložené šance zasloužili výhru víc.



Sestavy


TJ Sokol Roudnice
M. Tomek [-] - Z. Mikan [-] , M. Cuberka [-] , L. Koutník [-] - L. Stoszek [-] , J. Tomeš [-] , T. Vlasák [-] , J. Koblížek [-] , J. Krejcar [-] - T. Kučera [-] - J. Novotný [-]

SK Sobotka
P. Chrpa [-] - D. Wojcik [-] , Z. Přikryl [-] , J. Nývlt [-] , M. Men [-] , O. Knobloch [-] , T. Pavlíček [-] , D. Juriga [-] , V. Bárta [-] , M. Prokorát [-] , T. Klečal [-]

ŽK: 27. J. Novotný , 50. L. Koutník , 51. M. Cuberka , 90. L. Stoszek - 15. M. Men .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Beránek David - BUCHTA Petr, KUBÁLEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.