Lokomotiva zdolala Trutnov


0

Vývoj zápasu ovlivnily už úvodní minuty zápasu, během kterých se domácí dostali do vedení a hosté do oslabení. Hradecká Lokomotiva nakonec dovedla zápas do vítězného konce a porazila Trutnov 3:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dobrý vstup domácích do zápasu

Trutnovu se nevydařily úvodní minuty zápasu. Už v deváté minutě trutnovská obrana nezachytila dlouhý nákop domácích, míče se ujal Marek Zvolánek, který překonal hostujícího gólmana Jana Votočka a otevřel skóre zápasu. O další tři minuty později bylo hostům ještě hůř. Domácí se znovu dostali do nebezpečného útoku, který jen za cenu faulu přerušil gólman Jan Votoček, ten tak zabránil možnému dalšímu gólu, zároveň ale za svůj zákrok viděl červenou kartu, a Trutnov tak hrál od dvanácté minuty v deseti. Než se Trutnovští oklepali z nevydařeného úvodu, zasadili domácí svému soupeři dva tvrdé údery. V osmnácté minutě zvyšoval vedení hradecké Lokomotivy Tomáš Tuček, o další dvě minuty později zvyšoval na komfortních 3:0 dvougólový Marek Zvolánek. Ve druhé části Trutnov pozvedl svoji hru a sebevědomou kombinací se držel na balonu. Hradecká Lokomotiva ale dokázala přečkat zbytek poločasu bez inkasované branky. 

Hosté pouze korigují

I ve druhém poločase se Trutnov nadále snažil o vstřelení snižující branky, která by mohl znamenat potřebné povzbuzení do dalších minut. Hostům se ale nedařilo využívat své šance, a domácí tak i nadále drželi čisté konto. To vydrželo až do samotného závěru, kdy už ale šlo jen o kosmetickou úpravu výsledku. Branka střídajícího Denise Vošanoviče z devadesáté minuty už tak na výhře Hradečanů 3:1 nic nezměnila.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Hradec Králové
Michal Sobotka: Dnes jsme podali bojovný výkon a zásluhou toho jsou tři body.Pochvalu zaslouží celé naše mužstvo.

MFK Trutnov B
MFK Trutnov: Další z řady utkání, ve kterých jsme si, vlastní nekoncentrovaností, nechali utéct začátek. Hned v 9. minutě jsme po dlouhém nákopu inkasovali a vzápětí jsme šli do deseti, když byl po faulu před velkým vápnem vyloučen brankář Votoček. Bohužel, než jsme se vzpamatovali, přišly další dva rychlé údery. Co na tom, že od 30. minuty jsme domácím prakticky nepůjčili balón, když jsme se nedostali dál než před velké vápno a tutovky, do kterých jsme se dostali jsme využít nedokázali.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hrbáček Jan - PAULUS Petr, UJKA Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.