FOTO: Šlágr kola ovládl tým Kunžaku


Branky


0

Po odloženém sobotním zápase se Studená dohodla s Kunžakem na náhradním termínu hned na prvomájové pondělí. Hostům chyběli Šimánek s Dvořákem. Utkaly se týmy, které držely dlouhé série bez proher (Studená 9 zápasů), Kunžak 7 zápasů). Jednoznačně tedy šlo o šlágr tohoto kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas rozhodly dva góly

Už po pár minutách bylo na studenských vidět, že večírků bylo v prodlouženém víkendu příliš. Valné většině z týmu absolutně nešly nohy. V 7. minutě se do úniku prodral Lindourek, bohužel místo postupu na gómana zvolil střelu z velké dálky, Janák byl na místě. Ve stejné minutě dával pěkně pod sebe Brtník a Winkler z jedné kousek minul pravou tyč studenské branky. V 9. minutě Sulimenko po centru hlavičkoval z dobré pozice, ale slabě. Kadlec neměl problém. Ve 12. minutě po dlouhém autu Šimánka byl velký závar před Janákem na malém vápně, nikdo z hostujících hráčů ale míč v chumlu hráčů nevydoloval. Ve 14. minutě po zrychlení hry a rychlém autu střílel Šimánek z voleje nad. Ve 24. minutě šel Šára ze strany sám na Janáka, ten jeho střelu nohou vykopl. V 25. minutě po nepovedém odkopu obrana nezareagovala a tak Yurii Sulimenko přeloboval Kadlece - 1:0. Ve 35. minutě po ztrátě lehkého balónu ve středu hřiště se Kunžak dostal do přečíslení a Josef Brtník s rutinou zakončil k tyči - 2:0. V prvním poločase byli hosté líní, bez emocí, hráli těžce pod své možnosti a Kunžak toho náležitě využil.

Druhý poločas branku nepřinesl, Kunžak získal tři body

Po bouřce v kabině se Studené ve druhém poločase alespoň zlepšili pohyb, Kunžak přehrávali, ale nic z toho nebylo. Ve 48. minutě hlavičkoval slabě Lindourek a v 55. minutě přišla nádherná střela z voleje Mitase, Janák ale krásným plakátovým zákrokem odmítl snížení. V 67. minutě postupoval Maška na Janáka sám, balón si příliš předkopl a následně na poslední chvili do Janáka zajel, po následné strkanici dostali oba žluté karty. V 70. minutě po pěkné kombinaci na levé straně centroval Ferdan pod sebe, následnou střelu obrana zblokovala. V 75. minutě pěkně vystřelil Grausam, ale Janák byl opět na správném místě. Hosté prohráli  po trapném výkonu v prvním poločase 2:0. Kunžak chtěl více, proto vyhrál zaslouženě.

AUTOR: PETR ADAMEC

Statistika, momenty zápasu:

Střely na bránu: 4:6

Střely mimo bránu: 3:6

Rohy: 4:4

Žluté karty: 2:2

 



Ohlasy k zápasu


TJ Kunžak
Pavel Ferdan (hráč): Už co jsem se dozvěděl, že hrajeme po pálení čarodějnic bál jsem se, jak se sejdeme. No když jsme nad ránem táhli našeho zaskakujícího stopera domů, tak obavy rostly. Ráno napsal, že má naražené koleno, že na fotbal nemůže, takže krásná zpráva. Naštěstí hosté taky nepřijeli zrovna v dobrém rozpoložení. Myslím, že na výkonu obou týmů byl znát předchozí večer. My jsme měli více štěstí a bojovnosti a v neposlední řadě Yuriie s Pepčou, kteří dokázali nekompromisně proměnit své úniky. Nejednalo se o žádný krásný fotbal. My jsme rádi, že jsme zvládli tenhle těžký zápas, i když s trochou toho štěstí.

FK Studená
Petr Adamec (trenér): Předvedli jsme trapnej výkon pod své možnosti, klukům z Kunžaku stačilo jen více chtít a díky tomu zaslouženě vyhráli. Stačilo jim potrestat naše dvě hrubé chyby v první půli, jinak si toho také moc nevytvořili. Ve druhém poločase jsme zlepšili pohyb, ale dneska jsme sportovní štěstí urazili v první půli. I přes zvýšenou snahu se od nás míč odrážel jak od radiátoru. Prostě špatnej výkon na míle vzdálenej našim možnostem. Klukům z Kunžaku gratuluji, dneska si to zasloužili. Pro nás dobrá a zasloužená facka. Zápas výborně odpískal sudí Havlík.



Sestavy


TJ Kunžak
P. Janák [-] - Š. Peterka [-] , D. Karpíšek [-] , K. Winkler [-] , P. Ferdan [-] - K. Vopravil [-] , R. Hrůza [-] (87. J. Süssenbeck [-] ) , D. Mašek [-] , J. Brtník [-] - Y. Sulimenko [-] , L. Janák [-] (58. F. Koranda [-] )


Hráči zápasu: J. Brtník .
Místo: Kunžak. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Havlík Martin - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.