V Lásenici máme skvělý kolektiv, říká hráč kola Jakub Pavlovský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 15. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jakube, gratuluji ke zvolení hráčem kola. Budete muset vložit něco do kasy?
Dobrý den, mockrát děkuji. Příspěvek do kasy je samozřejmostí. (smích)
Kdo vám poslal nejvíce hlasů? Sledoval jste hlasování?
Na hlasování jsem trochu koukal. Nejvíce hlasů mi pravděpodobně poslali moji spoluhráči, tímto bych jim chtěl moc poděkovat. V Lásenici máme skvělý kolektiv, to je vidět i z toho, že jsme měli spolu s Tomášem Blažkem dohromady nějakých 75% hlasů. Nemohl bych si přát hrát za lepší tým.
O víkendu jste vyhráli s Hobzí. Jak byste zápas popsal?
Do zápasu jsme nastupovali s myšlenkou jasné výhry. V první půli nás Hobzí překvapilo s jejich výkonem, naštěstí jsme společně s krásným gólem od Tomáše Blažka zápas otočili a skóre udrželi až do konce zápasu.
V dalším kole jedete do rozjeté Staré Hlíny. Co od zápasu čekáte?
Zápas se Starou Hlínou bude velice těžký. V zimním poháru nás sice porazili, ale tvrdě na to trénujeme, a jak znám svůj tým, tak uděláme všechno proto, abychom vyhráli.
Jak jste spokojeni s umístěním v tabulce?
Momentálně jsem s naším umístěním nadmíru spokojen. Od minulého roku jsme udělali velký krok kupředu. Doufám, že si udržíme formu a na tomto místě ukončíme i zbytek této sezóny.
Jaký je váš oblíbený tým?
Na fotbal moc nekoukám, raději ho hraji. Kdybych si musel vybrat, tak se mi určitě zamlouvá Manchester United nebo Real Madrid, jelikož tam hrál Cristiano Ronaldo, který je jeden z mých nejoblíbenějších hráčů. V mém srdci je však místo pouze pro Rapid Lásenice.
Kdy nebo jak jste začal s fotbalem, kdo vás k němu přivedl?
Jako malý jsem hrával za Horní Žďár, tam jsem však skončil, když mi bylo zhruba 11-12 let. Poté jsem hrál fotbal jen rekreačně, například s kamarády ve škole na tělocviku. K připojení do Rapidu Lásenice mě přesvědčil, na začátku roku 2023, můj kamarád Matyáš Pospíšil. Hlavně díky němu tu s vámi dnes můžu hovořit.
Na jakém postu nejraději nastupujete?
Nejraději nastupuji jako útočník. Na této pozici však máme v týmu hodně talentu, tudíž nepohrdnu ani levou zálohou.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.