Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov otočil zápas až v závěru


Branky


0

Až v závěrečné čtvrt hodiny před koncem dokázali fotbalisté Opatova otočit výsledek ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oba týmy vstřelily po jedné brance

Vedoucí tým z Opatova přivítal na svém hřišti nepříjemného a nevyspytatelného soupeře, jakým rezerva Koutů bezesporu je. Opatovu se úvodní domácí zápas totiž příliš nepovedl, když po spoustě šancí a tlaku pouze remizoval s týmem Radotic. Kouty B se naopak z úvodní vysoké porážky oklepaly a v následujícím kole porazily jednoho z favoritů soutěže, tým Litohoře 3:2. Opatov ale jistě toužil o setrvání na čele soutěže. Pomoc jim mohlo i vědomí, že svého soupeře dokázal porazit na jaře 3:1. Ve velmi teplém letním počasí  začal zápas zhurta. Již v 9. minutě poslal domácí tým jejich střelec Ladislav Kabelka a bylo to 1:0. Oslabení hosté však srdnatě bojovali a ve 26. minutě zaskočili domácí tým vyrovnávající brankou do šibenice na 1:1, jejímž autorem byl teprve šestnáctiletý mladíček Jakub Chaloupka -1:1. Domácí tým se sice snažil opět strhnout vedení na svoji stranu, ale jejich šance zůstaly vždy nevyužity, a tak se odcházelo do kabin lépe hostujícím Koutům.

Domácí ovládli závěr zápasu

Ve druhém poločase hosté udržovali slibnou remízu, která se rázem přetavila ve vedoucí branku, kterou vstřelil v 67. minutě Martin Machát -1:2. To už ale hosté přeci jen začali ve velkém horku uvadat a domácím pomola v 77. minutě penalta, kterouz zavinil stahnutím Luboš Neuwirth. Penaltu bezpečně proměnil Denys Čučelín a vlil domácím novou krev do závěru utkání -2:2. Opatov pak podnikl v 80. minutě průnik po lajně a centrovaný míč našel opět Ladislava Kabelku, který otočil zápas na 3:2. V závěru utkání se nechal ještě zbytečně vyloučit domácí Zdeněk Daniel, ale hosté krátkou přesilovku nevyužili a naopak po dalším průniku domácích uzavřel konečné skóre na 4:2 Denys Čučelín.



Ohlasy k zápasu


FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: Vybojované vítězství. Soupeř předváděl dobrý fotbal, ale urvali jsme to.

SK Kouty B
Neumann František, trenér: První poločas jsme hráli ještě dobře, ale ve druhé půli jsme už vyklidili pole a domácí v závěru utkání rozhodli o své výhře.



Sestavy


FK Opatov
O. Hanzal [-] - F. Šinkovský [-] , J. Fortelný [-] (64. R. Kšír [-] ) , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , R. Novotný [-] , D. Čučelin [-] , Z. Daniel [-] , J. Horáček [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-]


ŽK: 36. D. Čučelin - 59. M. Smejkal , 77. L. Neuwirth , 88. J. Nováček . ČK: 84. Z. Daniel .
Hráči zápasu: M. Kravka - T. Štveráček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: RYGL Antonín - SPURNÝ Karel (N), HANZAL Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.