2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 16:00

4.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov se výhrou bodově dotáhl na Myslibořice


Branky


0

Fotbalisté Opatova zvládli domácí zápas proti Přibyslavicím B a dotáhli se bodově na Myslibořice

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli v závěru poločasu o dvoubrankový náskok

Do Opatova přijeli Přibyslavice B posilěni výhrou nad silnou Litohoří. Loňský zápas skončil v Opatově těsně 3:2 pro domácí a i tentokrát byli favority domácí borci. Také na svého soupeře vyrukovali od začátku a o dměnou jim byl gól v 19. minutě, který obstaral Marek Kravka -1:0. Domácí nadále útočili, ale ani hosté nechtěli v zápase pouze bránit, ale domácí tým přesto poslal ve 27. minutě do dvougólového vedení kanonýr Ladislav Kabelka, který tak zaznamenal svou šestou trefu v pátém zápase a dotáhl se tak ve střelecké tabulce na Milošer Mezlíka z Myslibořic -2:0. Domácí tak měli taktovku ve svých rukách, ale zbytečně před odchodem do šaten inkasovali ve 44. minutě kontaktní branku, kterou vstřelil další kanonýr a šestigólový střelec Luboš Lopatář -2:1.

Ve druhé půli již branka nepadla

Hosté začali hrát lépe až druhý poločas, ale už se jim nepodařilo zápas otočit. Domácí tým se tak dočkal výhry, která znamená druhé místo tabulky se stejným počtem bodů jako mají vedoucí Myslibořice. Opatov pojede v příštím kole na půdu Podhorácka, kde bude chtít určitě prodloužit šňůru neprohraných zápasů a také bude mít možnost zaútočit na vedoucí příčku tabulky. Přibyslavice B by naopak chtěly navázat na poslední vyhraný domácí zápas a porazit poslední Domamil.



Ohlasy k zápasu



Bohužel jsme začali hrát až druhý poločas a už se nám nepodařilo zápas otočit. Musím ale klukům poděkovat za jejich bojovnost až do konce zápasu.



Sestavy



TJ Sokol Přibyslavice B
M. Čejka [-] - R. John [-] , M. Molák [-] , J. Škarvada [-] , J. Pojer [-] - P. Mícek [-] , J. Rambousek [-] , I. Samek [-] , L. Matějek [-] - J. Packa [-] (65. P. Vejmělek [-] ) , L. Lopatář [-]

ŽK: 39. D. Vybíral , 48. J. Neckář , 88. D. Čučelin - 90. R. John .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: OŠMERA František - SPURNÝ Karel (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.