P. Zerza 8.
J. Vrba 9. (p.)
P. Zerza 20.
J. Marek 44.
4:1
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 15:30

5.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Syrovice B doma opět nadělovaly


Branky


8. P. Zerza , 9. J. Vrba (p.) , 20. P. Zerza , 44. J. Marek - 69. M. Muzikant
0

Fotbalisté Nových  Syrovic B zvládly znovu vyhrát vysoko domácí zápas proti týmu z chvostu tabulky, kterým je Jakubov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dostali do pohody dvě slepené branky

Souboj dvou čtyřbodových týmů byl k vidění v Nových Syrovicích a tento zápas mohl být odrazovým můstkem k lepším výkonům a opuštění sestupových vod. Nové Syrovice si nejspíš připoměly zápas proti dalšímu nováčkovi soutěže z Domamily, který jasně vyhrály a vlétly na svého soupeře velmi zostra. Výsledkem byly dvě slepené branky. Nejprve se v 8. minutě prosadil poprvé v zápase Petr Zerza, který poslal domácí rychle do vedení -1:0. Ale to nebylo vše. Téměř hned z rozehrávky se domácí dostali do pokutového území hostů a byla s toho penalta. Tu proměnil v 9. minutě Jiří Vrba -2:0. Domácí se těmito rychlími brankami uklidnili a navíc dokázali přidat další branku. Ve 20. minutě totiž našel podruhé recept na překonání brankáře Miroslava Klímy Petr Zerza a bylo to 3:0. Nové Syrovice však svého soupeře nešetřily a před odchodem do šaten přidal ve 44. minutě další branku Jiří Marek -4:0.

Hosté pouze snížili

Ve druhém poločase již měli domácí nahráno, a tak se čtyřicet přítomných diváků branky v Klímově brance nedočkali. Přesto byla jedna k vidění, kdy se v 69. minutě prosadil Marek Muzikant a hosté snížili na 4:1. Drama se ale žádné nekonalo a domácí si výhru s přehledem pohlídali a i druhý domácí zápas v pohodě vyhráli.



Ohlasy k zápasu


SK Nové Syrovice B
Weindenthaler Jakub, hráč: Povedl se nám velmi začátek utkání a ve druhém poločase jsme už hráli potřebnou údržbu.

Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Domácí tým předčil hosty v rychlosti. Domácí byli totiž proti techničtějším hostům běhavější a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Marek [-] (68. O. Sosnar [-] ) , P. Zerza [-] , R. Janoušek [-] , J. Vrba [-] , L. Houserek [-] , D. Růžička [-] (59. J. Houserek [-] ) , J. Weidenthaler [-] , J. Lang [-] , J. Šibor [-] (36. J. Vlček [-] ) , P. Jenerál [-]

Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - V. Vejmelka [-] , M. Dunkler [-] , D. Mikýsek [-] , M. Gáborík [-] , T. Pospíchal [-] , M. Muzikant [-] , L. Branč [-] , T. Vrbka [-] , R. Jelínek [-] , M. Dunkler [-]

ŽK: 37. T. Pospíchal .
Hráči zápasu: J. Vrba - L. Branč .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUDLÍK Radim - CHALUPA Martin (N), JENERÁL Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.