Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 15:30

6.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přibyslavice B si zpravily chuť ve Slavicích


Branky


0

Po nečekané domácí prohře se hosté z Přibyslavic dočkali reparátu a porazili dalšího nováčka soutěže Slavice 7:2 na jeho hřišti.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vybudovyli dvougólový náskok

Slavice přivítaly na svém hřišti Přibyslavice B ,které v minulém kole trochu nečekaně přenechaly všechny body Domamily. Při vyrovnanosti tabulky tak byl každý bodík velice důležitý. Od začátku utkání byli hosté lepším týmem  a jen díky dobrým zákrokům brankaře Pavla Jelínka bylo do poločasu skóre "pouze" 0:2. Hosty nejprve dostal do vedení v 18. minutě Pavel Mícek a o dvacet minut později přidal branku na poločasových 0:2 Jakub Rambousek.

Luboš Lopatář byl v druhé půli při chuti

Ve druhé půli se domácí snažili se zápasem něco udělat, ale brzy obdrželi třetí branku, kterou vstřelil kanonýr hostů Luboš Lopatář -0:3. Hosté poté zvolnili a Slavicím se podařilo snížit na 2:3 zásluhou Zdeňka Vlčana a Petra Zimy. Jenže místo vyrovnání přišla čtvrtá branka hostů a domácí se zcela sesypali a do konce obdrželi ještě další tři branky. V 77. a 79. minutě zaznamenal hattrick Luboš Lopatář a dostal se s devíti brankovými zásahy alespň na jeden den do čela tabulky střelců. Domácí borci si pak opravdu nepovedeným závěrem zkazili lepší dojem, protože v 87. a 89. minutě se dokázal dvakrát prosadit mladý Josef Pacal, který tak svými dvěma góly rozhodl o jasné výhře Přibyslavic v poměru 2:7 , které se tak odpoutaly z posledních příček tabulky do klidnějšího středu. Slavice naopak budou muset očekávat zaváhání soupeřů v boji o záchranu.



Ohlasy k zápasu


Hosté byli celý zápas lepším týmem a jen díky našemu brankaři Pavlu Jelínkovi nebylo skóre ještě vyšší.
TJ Sokol Přibyslavice B
Račák Petr, trenér: Po celé utkání jsme byli lepším týmem a zcela zaslouženě vyhráli.



Sestavy


SK Slavice
P. Jelínek [-] - T. Janoušek [-] (58. M. Vlčan [-] ) , O. Mařan [-] , P. Kopeček [-] , M. Chromý [-] - Š. Tomek [-] , M. Fogaš [-] , M. Martenek [-] , P. Bartůšek [-] (55. Z. Vlčan [-] ) - P. Zima [-] (84. L. Bláha [-] ) , J. Daňhel [-] (27. P. Jelínek [-] ) -

TJ Sokol Přibyslavice B
D. Vrbka [-] - J. Pojer [-] , P. Vejmělek [-] , M. Molák [-] (69. M. Picmaus [-] ) , J. Karafiát [-] (17. J. Packa [-] ) - P. Mícek [-] , I. Samek [-] , P. Masopust [-] , J. Rambousek [-] - L. Lopatář [-] (79. M. Vafek [-] ) , J. Pacal [-]

ŽK: 70. M. Vlčan - 40. J. Pojer , 60. J. Packa .
Hráči zápasu: P. Jelínek - L. Lopatář , P. Mícek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: KUBA Lukáš - TOMEK Vlastimil (N), VEJMĚLEK František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.