2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2016 17:00

1.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Stěžery přetlačily kunčické béčko


Branky


0

Jak zástupce hostů hodnotil utkání?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Bystřian Kunčice B
Zdeněk Zasadil: Na první zápas nové sezóny jsme odjeli už tradičně s malým počtem hráčů (pouze s 11). Naši hráči, i ti co nebyli zdravotně 100% fit, však zápas nevzdali a hrál se pohledný fotbal. Hned ve 4. minutě nás podržel vyběhnuvší Zasadil, který zlikvidoval velice dobrou šanci domácích. V následujících minutách domácí neproměnili několik slibných šancí. Přišla 38. minuta, kdy Doležal z přímého kopu poslal do slibné šance nově příchozího Štepana, který nezaváhal a vstřelil svůj první kunčický gól. Stěžery se však nehodlaly vzdát a zatlačily nás na naší polovinu hřiště. V 64. minutě domácí zužitkovali svůj tlak, kdy se před naší brankou zjevil zcela osamocený hráč Stěžer, který i přes dobrou reakci golmana vyrovnal na 1:1. Domací i nadále nepolevili a snažili se urvat vedení na svoji stranu. My jsme však odolávali a měli jsme i pár slibných šancí, které ovšem gólem neskončily. Naopak domácí v 84. minutě strhli vedení na svoji stranu, kdy se před brankou opět vyskytl zcela volný hráč domácího celku (2:1). V závěrečných minutách jsme se snažili o získání alespoň jednoho cenného bodu z hřiště soupeře, avšak slibná střela v poslední minutě gólem neskončila. Ze stěžerského hřiště jsme však mohli odjet se vztyčenou hlavou, jelikož naši borci se za svůj výkon rozhodně nemusí stydět. Chtěl bych poděkovat všem hráčům, že i za nepřiznivého počtu zápas nevzdali a neodchodili. Za zmínku stojí výkon Zasadila, který tedy i za pomocí brankové konstrukce zlikvidoval hned několik šancí domácích, a výkon Štěpana, který značně prověřoval obranu Stěžer. Pochvalu si však zaslouží celý tým za předvedený bojovný výkon.



Sestavy


TJ Sokol Stěžery
F. Švehlík [-] - M. Archleb [-] , M. Hanousek [-] - R. Štěpánek [-] (82. L. Brom [-] ) , J. Vácha [-] , R. Vejchoda [-] , J. Mokrejš [-] , J. Gabriel [-] , M. Bílek [-] - J. Pešl [-] , R. Faltus [-] (89. M. Tluka [-] )

SK Bystřian Kunčice B
Z. Zasadil [-] - J. Charvát [-] , K. Kvasnička [-] , M. dudek [-] , M. Zounar [-] - M. Štěpan [-] , M. Doležal [-] , T. Zákravský [-] , V. Hladký [-] , V. Bleha [-] - M. Lenomar [-] -

Počet diváků: 150. Rozhodčí: Kincl Václav - DANĚK Lukáš, DOLEŽAL Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.