0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2016 17:00

2.kolo, Královéhradecký | Hradec Králové | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Na branky se čekalo marně


Branky


0

Slavia tak v sezóně stále neinkasovala...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

K samotnému zápasu nelze napsat mnoho, jelikož toto střetnutí moc převratného nepřineslo. Nicméně velký náboj tento zápas měl již před samotným začátkem a tímto nábojem bylo střetnutí (samozřejmě v dobré víře) bývalých spoluhráčů. 

Již v 5. minutě mohl dostat domácí do vedení Lenomar, který ovšem orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Dále se hra ubírala do stavu, kdy divákům nepřinášela mnoho k vidění. Za světlý moment prvního poločasu lze považovat pouze okamžik z 38. minuty, kdy se Laštovička uvolnil před brankou soupeře, ale místo střely zvolil nahrávku na nabíhajícího Kutu, který sice vstřelil branku, avšak kvůli ofsajdovému postavení, které pomeznímu rozhodčímu nemohlo uniknout, nebyla branka uznána. 

 

I druhá půle mnoho nebezpečných střel nepřinesla. Hra probíhala převážně ve středu hřiště, což se mnohým divákům, dle jejich ohlasů, zrovna dvakrát nelíbilo. Kromě několika málo  momentů hra moc fotbalovosti nenabídla. Největší šanci druhého poločasu lze připsat týmu hostí, kdy v 60. minutě ze značné vzdálenosti tvrdě vypálil útočník Slávie, avšak Zasadil stál na svém místě a střelu vyrazil. Na tuto situaci se v 67. minutě snažil reagovat Kuta, který si navedl míč z levé strany, avšak svoji tvrdou ranou trefil pouze rukavice golmana/útočníka hostů. 

Zápas tedy nebyl okořeněn žádnou brankou a oba týmy se rozešly se ziskem 1 bodu, což je, dle mého názoru na tento zápas, pro oba týmy spravedlivé. Je pravdou, že to byl teprve  druhý zápas v novém složení a proto věřím, že se naši borci ještě dostatečně sehrají a nabídnou nám i brankové hody. 

Autor: Zdeněk Zasadil



Ohlasy k zápasu


SK Bystřian Kunčice B
Šimon Derner: K zápasu do Kunčic jsme jeli s vědomím, že zápas bude velmi rozdílný od posledního měření sil s tímto soupeřem, který jsme jasně ovládli. U domácího celku proběhla přes letní pauzu velká hráčská fůze se zaniklým fotbalem z Dobřenic, v čele s kanonýrem Kutou. Kunčice nelenily a poslal\ do zápasu minimálně 4 hráče, kteří pravidelně nastupují za áčko a bylo to znát. My jsme nabídli soupeři několik šancí naší špatnou rozehrávkou, ve které byl velký kámen úrazu. V prvním poločase nás zachránila tyč, na kterou vyrazil míč Jarda Linhart v brance. Poté jsme obdrželi branku, která neplatila, protože hostující hráč chtěl ještě vyšperkovat situaci do prázdné branky a našel spoluhráče v ofsajdu. Ve druhém poločase jsme trochu zpřesnili přihrávku a dostali se do více šancí. Střídající Hutla se dostal po kombinaci před brankáře, bohužel i kvůli odrazu neměla střela dostatečnou razanci a míč mířící do branky se zastavil před čárou. Do vedení se mohli dostat domácí, když Kuta šel sám na Linharta, který však výborně zasáhl. Hezkou střelu vyslal zpoza vápna Hejcman, jenže brankář ji dokázal vyrazit nad branku. My už jsme se ke konci více soustředili na udržení čistého konta a jsme rádi, že se nám to podařilo. Jarda Linhart má tedy jako jediný v okresním přeboru stále čisté konto i po druhém kole.

FC Slavia Hradec Králové B
Jan Meliš: K samotnému zápasu nelze napsat mnoho, jelikož toto střetnutí moc převratného nepřineslo. Nicméně velký náboj tento zápas měl již před samotným začátkem a tímto nábojem bylo střetnutí (samozřejmě v dobré víře) bývalých spoluhráčů. Již v 5. minutě nás mohl dostat do vedení Lenomar, který ovšem orazítkoval pouze brankovou konstrukci. Dále se hra ubírala do stavu, kdy divákům nepřinášela mnoho k vidění. Za světlý moment prvního poločasu lze považovat pouze okamžik z 38. minuty, kdy se Laštovička uvolnil před brankou soupeře, ale místo střely zvolil nahrávku na nabíhajícího Kutu, který sice vstřelil branku, avšak kvůli ofsajdovému postavení, které pomeznímu rozhodčímu nemohlo uniknout, nebyla branka uznána. I druhá půle mnoho nebezpečných střel nepřinesla. Hra probíhala převážně ve středu hřiště, což se mnohým divákům, dle jejich ohlasů zrovna dvakrát nelíbilo. Kromě několika málo momentů hra moc fotbalovosti nenabídla. Největší šanci druhého poločasu lze připsat týmu hostí, kdy v 60. minutě ze značné vzdálenosti tvrdě vypálil útočník Slávie, avšak Zasadil stál na svém místě a střelu vyrazil. Na tuto situaci se v 67. minutě snažil reagovat Kuta, který si navedl míč z levé strany, avšak svoji tvrdou ranou trefil pouze rukavice golmana/útočníka hostů. Zápas tedy nebyl okořeněn žádnou brankou a oba týmy se rozešly se ziskem 1 bodu, což je, dle mého názoru na tento zápas, pro oba týmy spravedlivé. Je pravdou, že to byl teprve druhý zápas v novém složení a proto věřím, že se naši borci ještě dostatečně sehrají a nabídnou nám i brankové hody. Příští týden náš B-tým odehraje zápas v Probluzi, kam, jak doufáme, nás přijedete podpořit.



Sestavy


SK Bystřian Kunčice B
Z. Zasadil [-] - R. Kašprišin [-] , D. Šolc [-] , K. Kvasnička [-] (46. J. Charvát [-] ) , M. dudek [-] - V. Bleha [-] (88. R. Vlášek [-] ) , J. Laštovička [-] , M. Lenomar [-] (46. P. Soukal [-] ) - T. Zákravský [-] (71. M. Doležal [-] ) , P. Kuta [-] - P. Koza [-]

FC Slavia Hradec Králové B
J. Linhart [-] - J. Špaček [-] , V. Šimůnek [-] (46. V. Horák [-] ) , T. Ibrmajer [-] , D. Šauer [-] - M. Klicnar [-] , T. Kašpar [-] , P. Polanský [-] - L. Rohlíček [-] , J. Mukařovský [-] (52. M. Hutla [-] ) - J. Hajcman [-] (87. M. Zilvar [-] )

ŽK: 55. T. Zákravský - 56. T. Ibrmajer , 86. P. Polanský .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Konhefr ml. Vlastislav - KOZA Vladimír, KOKI Bohuslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.