2:5
(2:3)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 14:00

12.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Budišovské béčko podlehlo Holasovicím


Branky


16. P. Vaněrka , 26. F. Honeš - 5. K. Kramný , 23. D. Varyš (p.) , 40. A. Dehner , 47. K. Kramný , 63. A. Dehner
0

Přestože domácí nastříleli dva povedené góly, dostali nakonec pět  branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání  začalo z naší strany ustrašeně, dělali jsme obrovské chyby v rozehrávce a vůbec se nedokázali prezentovat svou hrou na silně podmáčeném, měkkém trávníku. První minuty byly z naší strany opravdu strašné. To i přesto, že jsme se dostali brzy do vedení po rohovém kopu a dorážce Kamila Kramného. Domácí nás potom na pár minut zatačili a po našich ztrátách balónů, kdy jsme chtěli jít rychle dopředu, získavali míč oni a chodili několikrát do přečíslení. Ta často končila faulem.

 

Po jednom takovém  faulu a náseldném přímáku, se asi z 20 metrů krásně trefil domácí borec, který chytře a prudce obstřelil postavenou zeď a střelou k tyči nedal Galvasovi v naší bráně šanci. Brankář Galvas potom špatně rozehrál, a domácí málem skórovali do prázdné, ale naštěstí svou chybu Galvas napravil a stihl se vrátit. Po sporném faulu domácího brakáře kopaly Holasovice penaltu, kterou s přehledem proměnil Dominik Varyš. Opět jsme nevedli dlouho, jelikož z dalšího brejku postupoval ze strany domácí Honeš, který  z rohu šestnáctky krásnou střelou pod víko doprostřed brány přelstil bezmocného Galvase. Ještě do poločasu se naštěstí tefil náš kapitán Adam Dehner. 

V kabině jsme si hodně věcí vyříkali a i díky pár změnám v sestavě na straně domácích jsme začli soupeře od začátku druhé půle tlačil a přehrávat. To vyústilo v brzký gól Kramného, který se prosadil už podruhé. Tentokrát doklepával z blízka do brány centr ze strany.

 

Nic podstatného se nedělo, hosté byli dopředu jaloví, my často také, protože jsme několik dalších šancí zazdili. Utkání si víceméně dohrávalo v poklidném duchu. Pak přišla ještě jedna brejková situace, kdy padl gól jak přes kopírák od Kramného, jenom tentokrát zakončoval znovu náš kapitán Dehner.

 

V tuto chvíli bylo skóre 5:2, které vydrželo až do konce utkání. Hosté se ještě snažili snížit efektivně střelou nůžkama z prostoru kolem penalty, rána domácího hráče však letěla tesně nad.

 

David Dehner



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
Miroslav Týn: Holasovice vyhrály naprosto zaslouženě. Byly fotbalovější než my, hráli jsme zbytečně ustrašeně, nenabízeli se. Až na dvě, tři výjimky ostatní hráči podali slabší výkon než jsme zvyklí. V první půli jsme dostali góly po hrubých chybách, ale dva krásné góly jsme zase dali. Začátek druhé půle byl katastrofální, dvě obrovské školácké chyby v obraně a zápas byl rozhodnutý. Zápas byl obrovská škola pro naše mladé hráče, Holasovice nás naučily, jak se má hrát fotbal. Blahopřeju jim k vítězství.

TJ Sokol Holasovice
David Dehner: Myslel jsem si, že nás dnes bude čekat daleko snažší utkání, než ve skutečnosti bylo. Domácí nás docela překvapili, zejména v prvním poločase, kdy byli enormně odhodlaní a po našich chybách kdy skórovali, také nakopnutí. Euforie jim však do druhé půle nevydržela. Po přestávce se ukázala naše kvalita, i když to byl dnes asi náš nejhorší výkon v sezóně. Jsem rád, že jsme nakonec 3 body získali. Co bych chtěl vyzdvihnout jsou krásné, nové luxuxní kabiny a férova hra kluků z Budišova.



Sestavy


TJ Spartak Budišov nad Budišovkou B
J. Mikula [-] - Z. Ondrušík [-] , E. Machala [-] , L. Buček [-] , L. Kozák [-] - F. Honeš [-] (73. M. Gábor [-] ) , D. Siažík [-] (83. M. Ferenc [-] ) , V. Hudeček [-] , R. Olbrecht [-] - P. Stambulidis [-] (46. M. Týn [-] ) , P. Vaněrka [-] (56. J. Krause [-] )

TJ Sokol Holasovice
L. Galvas [-] - J. Bolík [-] , J. Matýsek [-] , D. Varyš [-] , A. Mosler [-] , K. Kramný [-] , O. Černý [-] , A. Dehner [-] , D. Dehner [-] (86. V. Bordovský [-] ) , T. Weiss [-] , M. Dehner [-]

ŽK: 38. P. Stambulidis , 75. E. Machala - 63. A. Dehner .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: KANIA Jaroslav - PECNÍK Roman (N), DEHNER Filip (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.