Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2016 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rekordní výhra Benfiky


Branky


0

Osm branek od jednoho družstva, to jsme v krajském přeboru tuto, ale ani tu minulou sezónu neměli!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta.. A pak už to šlo z kopce..

Do utkání vstoupila obě družstva opatrně, ale domácí celek doplněný o několik hráčů áčka byl lehce nebezpečnější. Rokycany ovšem dobře bránily a často vyrážely do protiútoku. Zlomový moment utkání přišel ve 27. minutě, když se na branku domácích řítil mladík Kouřil, který byl ve vápně za cenu pokutového kopu podražen Pavlem Kadlecem. K pokutovému kopu se postavil Jaroslav Šafář, ale jeho pokus do středu branku gólman Straka zastavil.

A poté se začaly dít věci. Během deseti minut pět branek v rokycanské síti. Kanonádu načal ve 31. minutě Špírek, který si navedl míč na levačku a střelou k tyči otevřel skóre. Poté si svůj gólový účet otevřel Petr Došlý ránou po zemi a třetí branku přidal obránce Hojda po rozehraném rohovém kopu. Jen co se hosté došourali k rozehrávce do středového kruhu, přišel rychlý útok, na jehož konci skóroval podruhé v utkání Petr Došlý, který rybičkou skočil do centru ze strany. Poločas hrůzy završil Lukáš Waldmann, který ve vápně využil další chyby rokycanské obrany a uklidil míč do sítě. Popáté.

Osm branek

O vítězi tak bylo rozhodnuto již po prvním poločase, ten druhý se zejména pro hosty hrál jen z povinnosti. Nepříznivé počasí sice nenasvědčovalo žádné kombinační hře založené na technice, i tak ale domácí Benfika svou hrou dokázala diváky bavit. V 66. minutě zakončoval kombinaci do prázdné branky po asistenci Došlého Tomáš Sova, jenž tak zvýšil již na 6:0. 

Především Lhota je v krajském přeboru magnet na výsledky 7:0, ale domažličtí hráči dnes jednoduše hráli skvělě podařilo se jim sedmigólovou metu překonat. Velkou zásluhu na tom měl především Petr Došlý, který v 67. minutě sebral míč kličkujícímu Wohlmuthovi a poslal míč do prázdné branky - hattrick byl na světě. 

Rekord byl pokořen v 72. minutě, kdy líné rokycanské obraně utekl opět Došlý a přízemní střelou završil na konečných 8:0.

Škraloupem na domažlickém výkonu byl zákrok Jakuba Koreluse v 88. minutě, který oplácel po souboji a nakopl protihráče do nohy, za což byl sudím Pálkem poslán do sprch.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Byli jsme posílený o tři hráče áčka a čekali jsme, že se prosadíme. Soupeř nedal penaltu, což nám pomohlo a potom nám to tam začalo padat. Skončilo to na osmi, jsme spokojení."

FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér hostů: "Hráli jsme dobře cirka do třicáté minuty, ale neproměnili jsme penaltu, což nás zlomilo. Poté již hrálo jen jedno mužstvo, a to Domažlice, které po zásluze vyhráli, 8:0 mluví za vše. Já jsem hrál na trochu jiné úrovni a toto je pro mě naprosto nepochopitelné. Obranou činnost celý podzim pilně trénujeme, ale jestli ti kluci nemají zájem, netuším. Pro nás bude vysvobozením zimní pauza, po které na trávníky vletí doufám úplně jiný tým, hlavně výkony!"



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Špírek [-] (69. M. Buršík [-] ) , P. Kadlec [-] (46. T. Lešek [-] ) , P. Javorský [-] , T. Sova [-] , M. Hojda [-] (46. L. Bláha [-] ) , P. Došlý [-] , L. Waldmann [-] (46. J. Korelus [-] ) , M. Falout [-] (62. M. Vísner [-] ) , T. Korelus [-] , O. Chocholoušek [-]

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - P. Pfeifer [-] , J. Šafár [-] , F. Škarda [-] , L. Kouřil [-] , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , J. Sefzig [-] , O. Havlíček [-] , J. Planeta [-] , M. Trnka [-] (60. J. Kořínek [-] )

ŽK: 27. P. Kadlec - 28. J. Šafár , 61. J. Sefzig , 86. O. Havlíček . ČK: 88. J. Korelus .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pálek Ondřej - ŠIMEK František, KŘÍŽ Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.