Rozhovor o chlastu, futsalu, Nebelvíru a tetování. Hráč 21. kola, Zdeněk Větrovec

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 21. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Zdeněk Větrovec, brankář Nepomuku. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V zápase s Petřínem jsi se předvedl skvělým výkonem. Vyhovoval ti zápas i z toho důvodu, že se hrálo na umělce, nebo bys raději byl na trávě?
Skvělým výkonem jsem se předvedl nejen já, ale i spoluhráči, kteří bránili jako Real Madrid v Lize mistrů proti City! Co se týká umělky, nevadí mi, ale tráva je tráva. (usmívá se)
Na umělce jsi v podstatě jako doma. S Nepálem, což předpokládám je nepomucký tým malého fotbalu, jste na podzim ovládli plzeňskou soutěž. Znamená tento úspěch pro tým něco?
Doma jsem spíše na baru… (směje se) Ale ano, Nepál je složený převážně z nepomuckých fotbalistů. Úspěch pro nás znamená hodně, postoupili jsme na MČR a v následující sezóně jsme připraveni toto vítězství obhájit!
Jaká byla dokopná? Byla spojená s tou z velkého fotbalu, nebo jste se opili nadvakrát?
Dalo by se říct, že byla spojená s tou z velkého fotbalu, která se, jak je zvykem, patřičně vydařila.
Prý jsi jako malý spadl do sudu s Božkovem a od té doby ho piješ místo vody, je to pravda?
Co na to říct… Přirovnal bych to k Obelixovi, když jako malý spadl do kouzelného lektvaru. Jen s tím rozdílem, že jsem zatím hubený.
Hraješ i futsal a to za tým FC DAB. Kluci mi řekli, že jsi zatím za 6 let působení v něm chytal jen jednou střízlivý, máš k tomu co říct?
Samozřejmě že je to lež, ale párkrát se to prostě nepovedlo no. Velká nevýhoda je, že se hraje brzo ráno a to se pak člověku hodně špatně vstává.
Plno kluků z DABu hraje v Malesicích. Netahali tě k sobě, za partou?
Asi jsme se o tom nebavili, v Nepomuku jsem spokojený. A i kdyby, stejně bych tam nešel, jelikož se jim to většinou kryje s futsalem a na ten by pak neměl kdo chodit.
A co v Nepomuku? Tam je alkohol před zápasem taky hlídaný?
Před zápasem samozřejmě jo, po zápase už tolik ne. Buďto se zapíjí výhra nebo žal.
Po zápase za to ale umí všichni pořádně vzít, že? Komu je radno se na baru vyhýbat?
Jelikož jsme mladý kádr, až na pár výjimek, tak nás v hospodě po zápase zůstává docela dost, což je super, ale ne vždy odcházíme domů po svých. No, a komu bychom se měli vyhýbat? Rozhodně Flendrse a Berkyho!
Co děláš jiného, než fotbal, futsal, malý fotbal...? Zbývá na něco jiného čas?
Minulý rok jsem začal fušovat trochu i do hokeje. Sem tam mi zbyde čas i na mojí drahou polovičku, ale toho je opravdu pomálu.
Na těle máš spoustu malůvek (kolik?), zejména postaviček z filmů. Jaké bylo první, jaké naopak poslední a jaké ještě chystáš?
Nevím přesně, ale něco kolem třiceti to bude. První bylo na krku ze hry Assassin's Creed, poslední přírůstek byl z mé svatby od mého velmi “talentovaného” kámoše Šmída. (směje se) Chystám jich ještě dost, aby si v budoucnu měli děti co vymalovávat.
Jsi zřejmě veliký filmový fanda. Ztotožňuješ se s nějakou postavou/postavičkou? Ať už humorem, vlastností, nebo něčím jiným?
Je pravda, že filmů jsem viděl už hodně. Mám rád Marvelovky, od mládí jsem toužil po tom stát se Spidermanem, ale jelikož jsem arachnofobik, tak to nikdy nevyšlo. Jsem taky velkým fandou Harryho Pottera. Pokaždé na Turnaji tří kouzelníků věřím, že tentokrát to Cedrickovi vyjde, ale pokaždé skončí druhý a mně zbydou oči pro pláč.
Takže jsi fanoušek Mrzimoru, jo? Vzhledově bych tě tipoval spíš na Zmijozel?
Fanouškem Mrzimoru nejsem, ale Cedrickovi fandím už od té doby, co byl upírem. (směje se) A co se týče toho vzhledu, tak možná i jo, ale Zmijozel nemá hezkou společenskou místnost, takže samozřejmě, ze jsem největší fanoušek Nebelvíru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.