1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

14.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Svéradice si poradily s rokycanskou rezervou


Branky


46. V. Tobrman - 25. S. Makovec , 72. M. Klas
0

V rámci předposledního kola zavítaly na hřiště Rokycan Svéradice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Několik šancí

Oba týmy byly předem ohodlány sebrat svému soupeři body. Domácím konec podzimní části přinesl relativně příznivý los a mladíci, kteří se ve zdejším béčku po půroce cítí jako ryby ve vodě, vycítili svou šanci na získání bodů. Svéradice řeší úplně jiný problém. Zkušenostmi nabitý kádr mnohdy odehraje vyrovnané partie se silnějšími týmy, zlobí je ovšem produktivita. I na straně hostů se ukázal v základní sestavě jeden abnormálně mladý hráč - teprve patnáctiletý Jaroslav Korbel.

I ten byl svědkem prvního gólu utkání ve 25. minutě, kdy Beránek vysokým nákopem poslal balón do vápna a Stanislav Makovec se v malém čtverci zorientoval nejlépe - 0:1. A Svéradice byly při chuti. Rokycanská obrana nechávala dvojici Kába - Beránek hodně prostoru a oba útočníci se tak často dostávali do samostatných úniků. Jak dvaadvacetiletý Kába, tak ale ani o třináct let starší kanonýr Beránek své nájezdy nedokázali opakovaně proměňovat.

Bleskový vstup a krásný gól

Hostující hráči jakoby zůstali hlavami ještě v kabině a začátek druhého poločasu totálně prospali. Již po třiceti vteřinách totiž Cibula uvolnil na levém křídle Havlíčka, který přihrávkou před branku našel nabíhajícího kapitána Tobrmana, který vyrovnal na 1:1.

V 72. minutě si ovšem ve středu hřiště míč po sérii odrazů našel Martin Klas a ze třiceti metrů přeloboval příliš vyběhnutého gólmana Wohlmutha, který na přesný kop svéradického talentu neměl sebemenší nárok. 

Svéradice si tak po zápase, který jasně ukázal na největší slabinu týmu trenéra Rambouska, připsal veledůležité tři body.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Peter Horváth, trenér domácích: "Náš výkon nebyl ani nejlepší, ale ani nejhorší. Bohužel ale stále děláme velké hrubky, na čemž budeme muset během zimní přestávky zapracovat. Dnes jsme z toho dostali dvě branky."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Vyhráli jsme, i když to podle výsledku nevypadá, opravdu zaslouženě, protože kromě dvou branek jsme ještě takových šest až sedm stoprocentních šancí neproměnili."



Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Huňáček [-] (85. P. Pfeifer [-] ) , J. Šafár [-] , T. Cibula [-] , L. Kouřil [-] , M. Blecha [-] , V. Tobrman [-] , J. Sefzig [-] (46. J. Lev [-] ) , O. Havlíček [-] (78. F. Škarda [-] ) , J. Planeta [-] , V. Kopečný [-]

FK Svéradice
K. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Brůha [-] , J. Korbel [-] , S. Makovec [-] , M. Klas [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , V. Beránek [-] , M. Jiřinec [-] , Z. Prokopec [-]

ŽK: 80. J. Šafár .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Černý Tomáš - BURDA Miloš, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.