2:3
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:30

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střekov se vyhrabal z bahna a obrátil ztracený zápas


Branky


10. J. Balog , 44. J. Balog - 53. Z. Satran , 64. J. Bubla , 85. Z. Satran
0

V souboji dvou týmů, které ještě minulý rok hrály krajský přebor, se nakonec radoval Střekov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov dominoval, Balog dvakrát udeřil

Na hřišti v Duchcově se tamní fotbalový klub potkal se Střekovem. Oba celky sestoupily z krajského přeboru, mírnějším favoritem byl přeci jen Střekov. Tomu chyběl trenér Martin Beran, za kterého musel zaskočit Petr Čítek.

 

Duchcov byl oproti úvodnímu zápasu posílen trojící Vrkoslav, Moravec a navrátilec Brejcha, chyběl pouze Kubánek pro pracovní povinnosti. Domácí hráči začali zápas s vysokým nasazením a vytvořili si převahu, kterou po deseti minutách zúročil po standardní situaci hlavou Balog. I nadále byl Duchcov při chuti a hostům toho v první půlce moc nedovolil.  Svůj poločasový výkon korunoval gólem do šatny, který vypracoval Berki a na gól přihrál opět Balogovi, jenž se trefil podruhé. V poločase tak Střekov ztrácel dva góly.

 

 

Obrat Střekova a karetní show

Ve druhé polovině se situace obrátila. Hned v úvodu zahrozil nebezpečně střekovský Kmec. Varování domácím nestačilo, zatáhli se a začalo se dopouštět osudových chyb. V 53. minutě překonal Podolského zblízka hlavou Satran a střekovských hráčů bylo rázem plné hřiště. Deset minut na to vyrovnal ne příliš povedenou střelou Bubla a na domácí kopačky se začala vkrádat nervozita.

 

Ta se projevila zejména při pár šancích, které si duchcovský tým vytvořil. Naopak hosté vycítili šanci na plný bodový export a pět minut před koncem strhl vedení na jejich stranu opět Satran.  V nervózním závěru pak došlo k potyčce, po níž byli vyloučeni Balog s Chrudimským a také po dvou žlutých Pešek, který byl na hřišti necelé čtyři minuty.

 

Hosté ze Střekova už vedení uhájili a tak po dvou kolech patří do skupinky zatím plně bodujících, zatímco naši hráči na první bod stále čekají.

 

V dalším kole hostí Střekov Křešice, Duchcov čeká duel na půdě velkého favorita z Modré.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Nastoupili jsme v lepší sestavě, než před týdnem v Mojžíři. První poločas jsme byli lepší a zaslouženě vedli. Jenže pak se hráči zatáhli, byli nervózní a Střekov se dostal na koně. Je to škoda."

TJ Střekov
Petr Čítek, TJ Střekov: "Do utkání jsme vstoupili laxně. Kluci prohrávali osobní souboje, bylo tam hodně nepřesností. Zbytečně jsme hráli dlouhé míče. Po změně stran se to zlepšilo, hráči konečně začali běhat a dali míč na zem. Domácí pak nestíhali. Závěr byl zbytečně nervózní. Pramenil z toho, že domácí neunesli fakt, že ztratili dobře rozehraný zápas. Rozhodčí to vyřešil tak, jak to vyřešil."



Sestavy


FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , P. Bednář [-] (57. [-] ) , J. Vrkoslav [-] - M. Moravec [-] , D. Berki [-] , T. Berko [-] (72. O. Křepela [-] ) , P. Tokar [-] (63. V. Malina [-] ) - J. Balog [-] , P. Giňa [-] (84. V. Pešek [-] ) -

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Kabátník [-] , J. Tichý [-] , P. Baláž [-] - J. Bubla [-] , A. Sukama [-] (55. V. Bednář [-] ) , M. Novotný [-] , F. Chrudimský [-] - V. Kmec [-] (90. T. Hudík [-] ) , Z. Satran [-] , B. Stakič [-]

ŽK: 27. P. Tokar , 40. P. Bednář , 48. M. Moravec , 86. V. Pešek , 90. L. Brejcha - 34. V. Kmec , 39. J. Tichý . ČK: 89. V. Pešek , 89. J. Balog - 89. F. Chrudimský .
Hráči zápasu: J. Balog - Z. Satran .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Biolek Radomír - LUDVÍK Tomáš, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.