Šaškem kabiny jsem asi já a za bručouna bych označil správce areálu, říká hráč podzimu Lukáš Brodský

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v podzimní části sezóny a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tím se stal Lukáš Brodský z Proboštova. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Lukáši gratuluji k výhře v anketě. Jak jste se o nominaci dozvěděl a překvapilo lidi v týmu vaše jméno v sestavě?
Děkuji, dozvěděl jsme se to díky spoluhráčům, kteří to poslali do skupiny. Spoluhráče to příliš nepřekvapilo, protože jsem odehrál solidní podzim, dával jsem góly a na pár gólů jsem přihrál.
Co na vítězství v anketě říkal klubový pokladník? Nebo se k němu ještě tato informace nedostala?
Klubový pokladník se to naštěstí ještě nedozvěděl, ale až se to k němu dostane, tak se budu muset mírně plácnout přes kapsu (směje se).
Váš tým si drží třetí příčku v soutěži. Chtěli byste postoupit?
Tak určitě jsme spokojení s tím, že se držíme v horních příčkách a pokud bychom skončili na postupových příčkách, tak postup neodmítneme. Ale vyloženě se nikam nehrneme.
Jak probíhala zimní příprava a dali vám trenéři zabrat?
Zimní příprava probíhala skvěle. Trenéři nám dali mírně do těla, což je dobře, ale vše bylo s balónem a v zábavném provedení. Chodilo nás v průměru 12-15 takže účast solidní. A až na jeden prohraný zápas jsme je všechny zvládli za 3 body.
Popište klubovou kabinu. Máte tam nějakého šaška, bručouna, rejpala nebo prófu?
Kabina je za mě skvělá, nejsou zde žádné konflikty a problémy. Za takového “šaška” kabiny se asi považuji já, protože mám rád srandu, kterou si dělám pomalu ze všeho a všech. Bručoun v kabině žádný asi není, ale dal by se za něj označit náš správce areálů Petr Port (směje se). Rejpalů je nás zde víc. Jsme to většinou my mladí, kteří rýpeme do starých, ale ti to berou s nadsázkou protože vědí, že jde jen o srandu. A za “prófu” bych označil našeho skvělého stopera Martina Bikára, který nic nepodcení a je na každém tréninku i když mu táhne na 40.
Máte nějaký předzápasový zvyk? A kdo z týmu je před zápasy na své tradice nejvíce pověrčivý?
Zvyk asi žádný nemáme jen si v kabině pustíme své “motivační” písničky, které nejvíce prožívá náš kapitán a předseda Michal Račuk.
Všiml jsem si, že vaším koníčkem je i rybolov. Jaký je váš nejlepší úlovek?
Rybolovu se věnuji už od svých 4 let a svůj “nejlepší” úlovek jsem dostal na břeh v létě, kdy se mi podařilo po půlhodinovém souboji zdolat kapra o váze necelých 25kg. Bylo to neskutečný monstrum.
Teď taková rychlovka... pivo x voda, levá x pravá, nike x adidas, plavaná x položená, přívlač x muškaření?
Rozhodně pivo. Umím oběma, ale preferuji pravou. Nike. Položená a přívlač.
Na závěr... Jaké jsou ty nejhezčí fotbalové vzpomínky.
Vyloženě nejhezčí fotbalovou vzpomínku zatím nemám. Jasně že každá výhra je taky hezká vzpomínka, ale na tu nejhezčí pořad čekám. Chtěl bych aby to byl postup do kraje.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.