1:2p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřichov pálil šance, Střekov vydřel dva body


Branky


0

Nováček soutěže z posledních třech zápasech vydoloval jediný bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřichov mačkal soupeře

Na Teplicku se střetly dva celky, které se v posledních dvou zápasech výsledkově trápí. Oldřichov po snovém vstupu do soutěže poslední dva zápasy nezvládl (v Mojžíři padl 2:4 a doma nestačil na Libouchec prohrál 0:2). Střekov měl ještě horší bilanci, za poslední dva týdny prohrál dvakrát doma (0:6 Libochovice, 0:3 Střekov).

 

Od začátku utkání se Oldřichov tlačil do útoku a byl lepší. Střekov se po většinu utkání bránil a jen se modlil, aby domácí střelci zahazovali své šance. A také se stalo. Oldřichov pálil jednu šanci za druhou, výborný výkon předvedl střekovský brankář Dvořák.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 0:0.

Střekov málem bral všechny body

I po změně stran se pokračovalo v oldřichovské režii. Bezbrankový stav vydržel do 52. minuty. Po chybě Bubly šli domácí do rychlého protiútoku. Míč se dostal ke zkušenému Sedláčkovi, který propálil Dvořáka.

 

Po této situaci Oldřichov nadále kraloval, ovšem druhou branku nepřidal. A tak přišel velmi krutý trest. Několik minut před koncem se míč po standardní sitauci dostal k Tichému. Ten vystřelil, míč se odrazil ke Stakičovi, který dával do prázdné - 1:1.

 

Konec utkání byl hektický, Oldřichov mohl rozhodnout, ale akci dva na jednoho nedotáhl do vítězného konce. V poslední minutě mohl rozhodnout Střekov, Franc se po rohovém kopu dostal k hlavičce, ale těsně minut.

 

O vítězi tak nakonec musely rozhodnout pokutové kopy.

Oldřichov si to pěkně "vyžral"

Na pokutové kopy vyhrál Střekov 5:4. Selhal jediný střelec a to z domácího kolektivu, branku prostě přestřelil. Oldřichov tak doma zbytečně ztratil, naopak Střekov vytěžil z minima maximum.

 

V dalším kole hostí Střekov první Jílové, Oldřichov hraje zase na půdě první Modré.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Byl to jasný zápas na tři body. Střekov nic nehrál, za celé utkání párkrát vystřelil na branku. My měli minimálně pět vyložených šancí, ale byl z toho pouze jeden gól. A v závěru jsme mohli i prohrát. Tohle nás hodně mrzí."

TJ Střekov
Martin Beran, trenér TJ Střekov: "Musím uznat, že soupeř byl jasně lepší. Nás hodně podržel brankář Dvořák, který zlikvidoval několik obrovských gólovek. Výsledek neodpovídá průběhu zápasu, ale za dva body jsme samozřejmě moc rádi."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - J. Hejsek [-] , J. Sláma [-] , K. Hoffmann [-] , D. Skrčený [-] , J. Novák [-] , T. Holubička [-] (73. J. Kropáček [-] ) , P. Holub [-] , J. Hrubý [-] (63. J. Toth [-] ) , P. Sedláček [-] , J. Dědič [-]

TJ Střekov
Z. Dvořák [-] - V. Kabátník [-] , J. Holakovský [-] , J. Tichý [-] , O. Franc [-] - M. Novotný [-] , J. Bubla [-] - Z. Satran [-] , V. Kmec [-] (88. T. Hudík [-] ) , V. Bednář [-] , B. Stakič [-]

ŽK: 65. T. Holubička , 70. D. Skrčený , 83. J. Novák - 40. J. Tichý , 69. V. Kmec , 70. J. Holakovský .
Hráči zápasu: K. Hoffmann - Z. Dvořák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Matas Martin - KARRMANN Milan, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.