3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.10.2016 14:30

10.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice utekly z předposledního místa


Branky


40. P. Tuček , 80. O. Hudik
0

Nováček soutěže porazil Duchcov, který po čtyřech utkáních nebodoval.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Důležitá trefa pět minut před koncem

V Libochovicích se hrála velmi důležitá bitva. Domácí nováček, který byl se šesti body předposlední, hostil sedmibodový Duchcov. Libochovice se rozhodně chtěly rehabilitovat za debakl v Modré.

 

První poločas nabídl docela vyrovnanou bitvu, Duchcov byl do první branky dokonce mírně lepším celkem. To se změnilo ve 40. minutě. Petr Musil poslal z pravé strany centr do vápna. Tam byl na správném místě Petr Tuček, který dával prakticky do prázdné branky.

 

Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro Libochovice.

Kiks brankáře a chycená penalta

Po změně stran přišly velmi rychle na řadu dvě klíčové sitauce, které rozhodovaly o celém zápase. Ve 48. minutě předvedl obrovskou minule duchcovský brankář Podolský, který při odkopu nastřelil Petra Musila a bylo to 2:0.

 

Naději mohl hostům vystřelit zkušený Pavel Giňa, v 51. minutě totiž kopal penaltu. Ovšem domácí brankář Filip Krpeš se vytáhl a pokutový kop zneškodnil.

 

Deset minut před koncem definitivně rozhodl Ondřej Hudik, který se prosadil střelou zpoza vápna a upravil na konečných 3:0.

 

Libochovice tak vyhrály potřetí v sezóně a jsou jedenácté, Duchcov klesl na předposlední místo. Libochovice v dalším kole míří do Oldřichova, Duchcov hostí Křešice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Nebyl to jednoduchý zápas, do první branky to bylo hodně vyrovnané. Nakonec jsme ale byli o chlup lepší a zaslouženě vyhráli. Klíčový byl druhý gól a také penalta, kterou chytil Filip Krpeš."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Chtěli jsme navázat na poslední čtyři zápasy, ve kterých jsme bodovali. V prvním poločase jsme do 40. minuty byli aktivnější. První dva góly jsme domácím darovali. V dalším kole hostíme Křešice a věříme ve zlepšený výkon celého mužstva."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - T. Zůna [-] , L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , O. Novák [-] (87. J. Wald [-] ) - I. Oros [-] , P. Tuček [-] (46. J. Košťál [-] ) , O. Hudik [-] (79. M. Kozák [-] ) - J. Oliva [-] (77. T. Urban [-] ) , M. Hudik [-] , P. Musil [-] (82. J. Spodniak [-] )

FK Duchcov
P. Podolský [-] - J. Král [-] , J. Meisner [-] , L. Brejcha [-] , J. Vrkoslav [-] - M. Moravec [-] , P. Tokar [-] , P. Giňa [-] , T. Berko [-] - J. Balog [-] , V. Pešek [-] -

ŽK: 27. P. Musil , 42. M. Hudik , 70. O. Hudik , 72. T. Zůna - 56. L. Brejcha , 69. M. Koníček , 80. V. Pešek , 82. P. Giňa , 83. M. Moravec .
Hráči zápasu: F. Krpeš , O. Wiesner .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vlk Lukáš - ŠEFČÍK Josef, TORÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.