1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.11.2016 14:00

12.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové veze ze Srbic cenné vítězství. Porazilo Oldřichov


Branky


46. J. Hrubý - 25. R. Rangl , 30. J. Kolář , 56. M. Just
0

Tým z Děčínska tak udržel bodově krok s vedoucí Modrou.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali velmi dobře

Na umělé trávě v Srbicích se setkal "domácí" Oldřichov a hosté z Jílové. Oba celky hrají v horní polovině tabulky. Nováčkovi z Oldřichova po parádním vstupu do soutěže ale v posledních kolech přeci jen docházel dech. Mírným favoritem tak byl tým z Děčínska.

 

Do utkání vstoupily oba týmy obezřetně a tak se hra většinou odehrávala od vápna k vápnu. Postupem času začalo Jílové přebírat otěže a dočkalo se ve 25. minutě, kdy si na trestný kop Čermáka naskočil Rangl a svou prudkou hlavičku poslal do protipohybu domácího brankáře, který se jen ohlédl.

 

Za dalších pět minut po ose Feledi, Bílek se míč dostal až ke Kolářovi, který jej z blízka napálil pod břevno brankáře Průši. Na druhé straně měl šanci po špatném vyběhnutí Voseckého zkušený Sedláček, ale místo zakončení zvolil přihrávku, která byla nepřesná.

 

Pak se v brance domácích zaskvěl Průša, kdy reflexivně vyrazil schovanou střelu Čermáka. V poslední minutě prvního poločasu se ocitl ještě v dobré pozici Kolář, ale jeho střela byla nepřesná. A tak první poločas skončil zaslouženým vedením Jílového 0:2.

Domácím patřil úvod druhé půle

Vstup do druhého poločasu vyšel ovšem domácím náramně. Po pravé straně podnikly rychlou akci a na přední tyči se prosadil jejich nejlepší střelec Hrubý.

 

Jenže za deset minut poslal Malowanyj centr do vápna, který si našel Just a z úhlu podél brankáře poslal svůj celek opět do dvoubrankového vedení - 1:3.

 

Domácí se snažili něco s výsledkem udělat, ale do vážnějších šancí se nedostali. Naopak na druhé straně mohl v samostatném úniku zvýšit skóre Michal Horyna, následně i Bílek, jejich střely ovšem pokryl brankář Průša. Ke konci zápasu se dostal ještě k zakončení kapitán Just, ale jeho střela z úrovně penaltového puntíku nezamířila mezi tři tyče.

 

Jílové tak udrželo druhé místo, podzimní sezónu zakončí domácím duelem proti Libochovicím. Oldřichov klesl na šesté místo, o víkendu hraje v Děčíně proti Junioru.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, TJ Oldřichov: "Hosté byli lepší a zaslouženě vyhráli. Z naší strany to nebyl dobrý výkon, bylo to hodně ospalé."

FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Z utkání jsem měl obavy, Oldřichov jsem párkárt viděl a jedná se o velmi kvalitní celek, který je silný v kombinaci a útočné fázi. My mu však skoro nic nepovolili, po celé utkání jsme byli lepším týmem a zaslouženě zvítězili. Za výkon musíme kluky pochválit, odmakali to na sto procent a zápas zvládli velmi dobře takticky. Pro nás velmi cenné vítězství, které je potřeba potvrdit příští týden v domácím utkáni s Libochovicemi."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - K. Hoffman [-] (53. J. Toth [-] ) , P. Sedláček [-] , J. Sláma [-] , J. Hejsek [-] (77. F. Čutík [-] ) , J. Dědič [-] (19. P. Smrkovský [-] ) , J. Hrubý [-] , P. Holub [-] , Z. Vosátka [-] , J. Novák [-] (67. D. Matouš [-] ) , D. Skrčený [-]

FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] , R. Rangl [-] , S. Malowanyj [-] , Z. Michalec [-] - T. Farkaš [-] (75. M. Horyna [-] ) , T. Feledi [-] , A. Čermák [-] , J. Kolář [-] (65. J. Kudrna [-] ) - V. Bílek [-] (83. M. Horyna [-] ) , M. Just [-]

ŽK: 34. Z. Vosátka , 48. P. Smrkovský , 55. P. Sedláček , 87. J. Hrubý - 34. M. Just .
Hráči zápasu: T. Průša - T. Feledi , A. Čermák , S. Malowanyj .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Suchánek Antonín - PRŮŠA Dominik, KLIMPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.