5:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.11.2016 13:30

13.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové přejelo nováčka a přezimuje na druhém místě


Branky


24. M. Just , 28. M. Just , 48. T. Feledi , 68. M. Horyna , 73. M. Just
0

Nejlepší obrana soutěže opět nedostala gól, brankář Jiří Vosecký vychytal sedmou nulu v sezóně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí získali okamžitě převahu

Do Jílového dorazily Libochovice. Najít favorita nebylo těžké, domácí zažívají skvělý podzim a bojují s Modrou o první místo v tabulce. To libochovický nováček vybojoval pouhých devět bodů. I když herně nepropadá.

 

Od první minuty na hřišti existovalo prakticky jedno mužstvo. Domácí hráli s chutí a vytvářeli si řadu šancí. Nejprve se sám před brankářem Spodniakem neprosadil Kolář, následně z malého vápna hlavičkoval vedle branky osamocený Bílek a do třetice z úhlu přestřelil Feledi branku hostů.

 

O první branku se nakonec postaral kapitán týmu a nejlepší střelec Michal Just, kdy svou hlavičku po centru Červenky umístil přesně k tyči. Za pár minut postupoval sám na brankáře Bílek, hostující obránce ho ve skluzu fauloval a nařízenou penaltu s přehledem proměnil opět Michal Just.

 

Hosté se k brance Voseckého prakticky nedostali a jejich pokusy z trestných kopů bez problému brankář domácích chytil.

 

 

Just dokonal hattrick

Do druhého poločasu vstoupily Libochovice aktivně, ale jejich snaha končila na úrovni velkého vápna. A tak Michal Just vyslal do úniku Felediho a ten tváří v tvář brankáři proměnil. V tu chvíli bylo o výsledku utkání rozhodnuto.

 

Oba celky prostřídaly všechny náhradníky a hra tak byla chvilku rozháraná. To ovšem neubralo na tom, že Jílové chtělo nadále střílet branky. Nejprve byl v úniku střídající Michal Horyna, ale vracející se obránce mu jeho pokus zablokoval. Za chvilku dostal stejný hráč druhý pokus, kdy dostal kolmici do vápna a vyběhnuvšího brankáře hostů krásným „dloubáčkem“ přehodil. Za dalších pět minut hostující obrana chybovala v rozehrávce, míč jim sebral Just, udělal kličku brankáři a bez problému do prázdné branky zkompletoval svůj hattrick. 

 

Stejný hráč se o pár chvil řítil od poloviny hřiště sám na brankáře, ale svou střelu poslal vedle tyče. Ve zbytku zápasu se domácí ocitli ještě v několika dobrých příležitostech, nicméně žádná z nich již brankou neskončila. Hosté i ve druhém poločase ze hry prakticky na branku nevystřelili a tak Vosecký musel krýt jen jednu střelu opět z trestného kopu.

 

Jílové tak bez problémů zakončilo podzimní část soutěže, kdy v základní hrací době nepoznalo hořkost porážky, ztratilo body pouze v penaltových rozstřelech a se 34 body je pouze o skóre druhé za vedoucí Modrou. Zároveň se pyšní nejlepší obranou v soutěži, kdy dostalo ve 13 zápasech pouze 9 branek, a brankář Vosecký vychytal sedm čistých kont!

 

Naopak Libochovice jsou dvanácté a na jaře je čeká těžký boj o záchranu.



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Ondřej Barilla, trenér FK Jílové: "Vzhledem k bahnivému, skoro až neregulérnímu terénu, jsem čekal hlavně bojovné utkání. Kluci však i na tomto terénu podali velmi dobrý výkon, svého soupeře přehráli ve všech směrech a zaslouženě zvítězili. Jsem rád, že se v zápase nikdo nezranil, protože některé zákroky soupeře byly doslova likvidační a patřily trochu do jiného sportu. Výsledek je pro hosty celkem milosrdný. Za výkon v tomto utkání a zejména v celé sezóně bych chtěl klukům poděkovat."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Domácí byli jasně lepší a vyhráli naprosto zaslouženě. A tom jim byl překážkou hodně těžký terén. Nepopírám domácí kvality, ale opět musím kroutit hlavou nad tím, jak hloupé branky dostáváme. No, v zimě musíme hodně pracovat, abychom to na jaře zlepšili."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - Z. Červenka [-] (69. F. Vait [-] ) , R. Rangl [-] , Z. Michalec [-] (53. T. Reichelt [-] ) , S. Malowanyj [-] - A. Čermák [-] , T. Farkaš [-] (46. J. Kudrna [-] ) , J. Kolář [-] (55. M. Horyna [-] ) , T. Feledi [-] - M. Just [-] , V. Bílek [-]

FK Libochovice
J. Spodniak [-] - L. Chlouba [-] , O. Wiesner [-] , J. Oliva [-] , T. Zůna [-] (61. O. Novák [-] ) - L. Horký [-] (55. T. Urban [-] ) , I. Oros [-] , O. Hudik [-] , M. Hudik [-] - J. Košťál [-] , P. Musil [-] (68. J. Šturm [-] )

ŽK: 63. Z. Červenka - 21. J. Košťál , 65. P. Musil , 85. M. Hudik .
Hráči zápasu: A. Čermák , M. Just .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: VACEK Jan - MECL Petr, STUPKA Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.