Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:45

1.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

6:3! Chuderov předvedl s Heřmanovem další divočinu


0

Domácím se vyplatili oba noví útočníci, kteří dohromady nasázeli čtyři góly.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři novicové = tři branky

Pokud chcete vidět utkání bohaté na góly, stačí dorazit na vzájemný souboj Chuderova s Heřmanovem. Oba celky hrají útočné a v minulé sezóně to byly brankové hody. V Heřmanově se zrodila remíza 5:5, i když Chuderov vedl 4:1. Naopak na jaře Heřmanov vyhrál v Chuderov 5:3.

 

Domácí nastoupili s několika posilami. V obraně se objevil navrátilec ze Střekova Vojtěch Šindelář, v útoku byl zase Michal Culek (přišel z Brné) a Jakub Elmerich. To Heřmanov přes léto kádr prakticky neměnil, dorazil pouze s jedním hráčem na střídání.

 

Od začátku se v úmorném vedru hrál útočný fotbal. Domácí dostal do vedení ve 12. minutě právě Elmerich, který zažil velmi povedené dopoledne. Chuderovský Culek pak zvýšil na 2:0, ale prakticky vzápětí Vlasák snížil na 2:1. Hosté mohli vyrovnat, ale šance Vlasáka a Betyára brankou neskončili. Pět minut před koncem poločasu tak udeřil domácí celek. Šindelář se postavil k přímému kopu, míč se odrazil od zdi do protipohybu brankáře Pospíchala a Chuderov si v poločase hýčkal vedení 3:1.

Heřmanov se opět přiblížil, ale nevyrovnal

Po změně stran se pokračovalo ve stejném duchu, jakoby na hřišti obrany prostě neexistovaly. Po hodině hry se dostal Heřmanov zpátky do zápasu, na 3:2 snížil nejlepší střelec celé soutěže z minulé sezóny Miroslav Betyár. Jenže za šest minut z trestného kopu vrátil Michal Rohlík Chuderovu dvoubrankový náskok zpátky. Klid pak domácím dodal v 70. minutě Elmerich, který zvýšil na 5:2.

 

Malou jiskřičku naděje vykřesal pro Heřmanov opět Vlasák, který za dvě minuty snížil. Jenže za dalších 180 sekund završil Elmerich hattrick a stanovil tak konečné skóre na 6:3. Prakticky hokejový výsledek, který ale u těchto dvou týmů prostě nepřekvapí. Už teď se fanoušci jistě těší na jarní odvetu.

 

Chuderov ve druhém kole hraje v Přestanově, Heřmanov hostí Chlumec.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Chuderov
Luan Bakiu, brankář FK Chuderov: "Věděli jsme, že soupeř patří k nejfotbalovějším týmům v soutěži, což se také potvrdilo. Přesto jsme celý zápas měli myslím pod kontrolou. Náš nový, omlazený tým se teprve rozjíždí a budeme ještě lepší."

TJ Heřmanov
Radek Rojko, kapitán TJ Heřmanov: "Bylo to docela vyrovnaný a hlavně útoční zápas. Obrany nebyly v dobré kondici. Chuderov byl asi o chlup lepší. A hlavně proměnoval šance. My se dvakrát dostli na dostřel, ale místo vyrovnání udeřil zase Chuderov. Také jsme měli jen jednoho hráče na střídání, v závěru nám ubývaly síly."



Sestavy


FK Chuderov
L. Bakiu [-] - R. Moučka [-] , M. Rohlík [-] , S. Vosyka [-] , V. Šindelář [-] (80. M. Protschke [-] ) - Z. Zvonek [-] (24. D. Žárský [-] ) , M. Gabriel [-] , F. Guttmann [-] (46. J. Dvořák [-] ) , J. Rohlík [-] - M. Culek [-] , J. Elmerich [-] (86. M. Koubek [-] )

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - R. Majerik [-] , Z. Čapek [-] , J. Drobúl [-] (75. L. Švec [-] ) , P. Havlíček [-] - P. Líbal [-] , J. Mataj [-] , R. Rojko [-] , R. Wenzel [-] (67. V. Vašák [-] ) - M. Betyár [-] , T. Vlasák [-] -

ŽK: 28. V. Šindelář .
Hráči zápasu: J. Elmerich - T. Vlasák .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Bláha Svatopluk - SVOBODA Evžen, LESŇÁK Ondrej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.