2:3p.
(2:1)
36. T. Vlasák
81. T. Vlasák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:30

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trmice zahazovaly šance. A Heřmanov je potrestal


Branky


10. D. Nekola , 14. P. Uhlíř - 36. T. Vlasák , 81. T. Vlasák (p.)
0

Hosty zachránil jejich nejlepší střelec Tomáš Vlasák.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí tuhle partii rozehráli skvělě

Fotbalistům Trmic se v poslední době nedaří, však z posledních čtyř kol vybojovali stejný počet bodů. Naopak se zvedá Heřmanov. Hrou sice nepřipomíná ofenzivní celek z minulé sezóny, ale poslední dva zápasy vyhrál a přeci jen se odpoutal od nejnižších příček.

 

Po první čtvrt hodině to vypadalo na jasnou domácí záležitost. Po deseti minutách hry šli Trmice do vedení. Stalo se tak po rychlém útoku po pravé straně, když centrovaný míč usměrnil hlavou k tyči Nekola - 1:0.

 

O pět minut později byl pro Heřmanov ještě hůř. Čapek rozehrál míč na Havlíčka, jeho přihrávku však vystihl Uhlíř. Brankář Pospíchal jeho první střelu vyrazil, opakovaná střela ale skončila v síti, na oblouček Uhlíře už byl prostě Pospíchal krátký - 2:0.

 

Domácí kralovali, ale další branky nepřidali. Naopak ve 36. minutě Heřmanov zničehonic snížil. Vašák přesně odcentroval na Vlasáka, který se nemýlil - 2:1.

 

Trmice dál pálily šance

I ve druhém poločase se hrálo za velké převahy Trmic. Jenže šance zahazovaly jak na běžícím pásu. A tak v devět minut před koncem přišel krutý trest. Domácí zazmatkovali a ve vápně úplně zbytečně faulovali Mataje. Sudí odpískal pokutový kop, k tomu se postavil Vlasák a nekompromisně vyrovnal na 2:2. A jelikož se skóre neměnili, šlo se do penalt.

Trmice si vypily kalich hořkosti až do dna

V penaltovém rozstřelu měl Heřmanov daleko lepší mušku a vyhrál 4:2. Domů si tak odvezlo dva body mužstvo, které bylo v utkání o hodně šťastnější.

 

V dalším kole hostí Heřmanov Hostovice, Trmice jedou do Přestanova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


MSK Trmice
Pavel Čapoun, trenér MSK Trmice: "Je to velké zklamání, tohle utkání jsme měli jasně vyhrát. Začátek se nám povedl, i nadále jsme diktovali tempo hry. Ale v koncovce se nám pak nedařilo. Vrcholem byla zbytečná penalta. Heřmanov u nás vytěžil z minima maximum."

TJ Heřmanov
František David, vedoucí TJ Heřmanov: "Domácí byli lepší, ale zahazovali i ty největší šance. Dva body bereme."



Sestavy


MSK Trmice
A. Sládek [-] - P. Uhlíř [-] , J. Chrudimský [-] , V. Jaroš [-] , L. Jaroš [-] , P. Tadlánek [-] , S. Puchta [-] , M. Petera [-] , J. Pokorný [-] , D. Nekola [-] , D. Greé [-]

TJ Heřmanov
M. Pospíchal [-] - Z. Čapek [-] , T. Vlasák [-] , P. Havlíček [-] , R. Majerik [-] - P. Líbal [-] , R. Rojko [-] , J. Mataj [-] - R. Wenzel [-] - M. Sobíšek [-] , V. Vašák [-]

ŽK: 28. S. Puchta , 80. J. Chrudimský , 84. P. Uhlíř - 16. P. Líbal , 86. J. Mataj .
Hráči zápasu: D. Nekola - T. Vlasák .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Trojan Michal - OBORNÍK Jaroslav, SEJKORA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.