Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 10:15

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pištora měl svůj den, odneslo to Dubí


Branky


0

Fotbalisté Hrobu ukázali, že doma jim to zatím jde. Dubí naopak opět vyhořelo na půdě soupeřů.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté neplnili pokyny

Oba celky před tímto zápasem vybojovali tři body. A vždy to byl v domácím utkání. Favoritem tak byl Hrob, který měl výhodu domácího prostředí.

 

První poločas nabídl hned pět braněk. Domácí dostal rychle do vedení Petr Pištora, který se trefil v 8. a 18. minutě. A byly to tradiční góly domácího kanonýra, který využil nedůrazu hostující obrany a překonal kapitána Kusého. Po půl hodině hry ale snížil Solar, který se dostal do šestnáctky a prosadil se střelou na zadní tyč.

 

Na konci poločasu padly ještě dvě trefy. Hrobské diváky potěšil Pavel Šural, v poslední minutě pak z pokutového kopu upravil na poločasových 3:2 Václav Karrmann.

Dubí šlo do deseti

Po změně stran už střílel branky pouze Hrob. Svoje parádní představení ukončil Petr Pištora, který se trefil dvakrát a v utkání nastřílel hned čtyři branky. Poslední dvě trefy vměstnal mezi 81. a 85. minutou. Jednou překonal Kusého Tomáš Hudský. Hostům se navíc zranil Karrmann a Dubí tak musel dohrávat o deseti.

 

V dalším kole hostí Dubí Litoměřicko C, Hrob hraje v Bohušovicích.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



1.FC Dubí
Jan Brezovský, trenér 1. FC Dubí: "Kluci bohužel neplnili taktické pokyny. Neobsazovali hráče okolo šestnáctky a byli nedůrazní. Věděli jsme, jaké góly dává Pištora. A bohužel jsme mu to usnadnili. Po změně stran jsme nemohli střídat a šli jsme do deseti. V závěru se to otevřelo a Pištora přidal další dvě branky. Byl to nepovedený výkon."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - O. Sedláček [-] , T. Hudský [-] , M. Rudolf [-] , V. Tichý [-] - P. Šural [-] , P. Fencl [-] , M. Severa [-] - P. Pištora [-] (87. Z. Týma [-] ) , V. Ferko [-] , M. Brandl [-]

1.FC Dubí
A. Kusý [-] - M. Pehanič [-] (63. M. Karrmann [-] ) , P. Doubek [-] (75. J. Husák [-] ) , K. Solar [-] , J. Mucha [-] , V. Smolný [-] , V. Karrmann [-] , J. Ulip [-] , R. Farkaš [-] , L. Havlín [-] , L. Daniš [-]

ŽK: 45. O. Sedláček .
Hráči zápasu: P. Pištora .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Husar Vladislav - LUDVÍK Tomáš, HOLEC Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.