Oslavy proběhly hned po zápase na našem hřišti, pivo a šampaňské teklo proudem, říká hráč 16. kola Martin Jaroš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 16. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím Martin Jaroš z SK Strupčice!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Poslední domácí a velmi důležitý zápas s Podbořany jste zvládli s přehledem poměrem 7:0. Jste s výsledkem spokojený?
Při tak důležitém zápase s výhrou 7:0 a ještě před domácím publikem, které nám věřilo, to je člověk víc než spokojený a řekl bych, že i ti diváci byli nad míru spokojeni.
Dokázal jste přispět a dvakrát se prosadit. Byl jste spokojen s vaším výkonem?
Ještě před zápasem jsem říkal Janu Vrbovi, aby si vzpomněl na zapas proti Duchcovu, kdy nám v roce 2011 zařídil postup do kraje a ať to udělá znova, ale to že dám já 2 góly v rozhodujícím zápase jsem úplně nečekal. Na druhou stranu, když mate skvělý tým, tak góly se dávají snadno. S výkonem jsem rozhodně spokojený, na hřišti mi to sedlo a chtěl jsem přispět k výhře, což se rozhodne povedlo.
Nakonec jste první příčku o dva body urvali a zajistili jste si titul. Pocity?
Pocity jsou to určitě úžasné, protože par posledních zápasu se nám venku vůbec nedařilo a se slabšími týmy jsme prohrávali a tím se Chlumčany na nás dotahovaly. Ale myslím že v týmu nikdo nepochyboval o tom, že bychom nepostoupili a posledním zápasem jsme dokázali, že jsme právem první.
Byly oslavy? Jak probíhaly? Nebo teprve budou?
Oslavy proběhly hned po zápase na našem hřišti, pivo a šampaňské teklo proudem. Oslavy jsme si opravdu užili a to samé i naši diváci.
Co si slibujete od příští sezóny? Jaké jsou ambice?
Myslím si, že se budeme pohybovat na horních příčkách, protože máme skvělý a mladý tým, který se jen tak nevzdává. A jak to bude probíhat dál, tak to se uvidí během sezóny.
Chystá váš tým nějaké přestupy? Co do budoucna změnit?
O přestupech nic nevím, to se musíte zeptat starosty Luďka Pěnkavy, ale věřím že už nedopustí to co se stalo před 11 lety, aby kvůli přestupům se rozhádal celý tým.
Máte oblíbený tým? Nějaký fotbalový vzor?
Můj oblíbeny tým je rozhodne Real Madrid. A fotbalový vzor přímo nemám, ale vždy se mi líbila hra Luky Modriče.
Plánujete ve Strupčicích zůstat? Jste tam spokojený?
Ve Strupčicích jsem se narodil, mám tam rodinu a dřív jsem za Strupčice hrál, takže k nim mám citový vztah a jsem rád, že jsem do Strupčic zase přestoupil. A ano jsem tam spokojený, myslím že tam nikomu nic nechybí, skvělý tým, skvělá parta a skvěle zázemí.
Znáte portál fotbalunas.cz? Co se Vám na něm líbí nebo nelíbí?
Tak ten bohužel neznám.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.