0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 13:30

3.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalový odvar nakonec rozhodl Vošahlík


Branky


0

Svádov doslova uklohnil v Soběchlebech tři body.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí přišli o dva zraněné hráče

Na velmi špatném trávníku v Soběchlebech se vlastně setkali dva nováčkové. Domácí v minulé sezóně hráli sice I.B třídu, ale ve skupině A. Hosté ze Svádova zase postoupili z okresného přeboru. Mírnějším favoritem byli hosté, kteří v posledním kole doma porazili 4:1 Rovné. Naopak Soběchleby měla na svém kontě dva debakly...

 

V brance se objevil Vrzák, který se po delší době vrátil k fotbalu. A odvedl dobrý výkon.

 

První poločas a celkově celý zápas žádnou velkou podívanou nenabídl. Hrál se vyrovnaný fotbal, domácí hrozili hlavně ze standardních situací, které dobře kopal Pokorný. Ale domácí branku nedali, navíc přišli hned o dva zraněné hráče. Utkání předčasně skončilo pro Havlíka a posléze i Řeháka.

O třech bodech rozhodl Vošahlík

Jediná branková sitauce celého zápasu se narodila v 55. minutě. Po centru z levé strany Vrzal podběhl míč. Před jeho brankou se vytvořila klasická skrumáž. Na kulatý nesmysl si počkal Rudolf Vošahlík a uklidil ho do sítě.

 

Soběchleby se po zbytek utkání snažily. To jim nejde upřít. Ale pozorná obrana Svádova je vlastně do žádné velké šance nepustila. A jelikož ani hosté žádnou další příležitost nevyužili, skončilo utkání hubeným vítězstvím Svádova. Domácím se navíc zranil i útočník Jiří Kudža a podtrhl tak, že Soběchleby si v tomto duelu vybraly pořádný kopec smůly.

 

Soběchleby tak zůstávají poslední a v dalším kole jedou do Lukavce. Svádov čeká těžké utkání v Českých Kopistech.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Soběchleby
Jiří Kudža, útočník TJ Soběchleby: "Zápas moc šancí nepřinesl. K naší smůle jednu z malá šancí proměnil Svádov a nakonec vyhrál. Nebyl to moc pohledný zápas, ale chtěli jsme urvat první body. Na Svádov jsme podle mého názoru měli, další bodová ztráta nás hodně mrzí."

TJ Svádov-Olšinky
Tomáš Friedl, trenér TJ Svádov: "V první řadě musím říct, že s fotbalem to nemělo nic společného. Hrálo se na tragickém hřišti, který navíc bylo hodně suché a drnovaté. Pro některé kluky to byl problém. Myslím si, že jsme byli mírně lepší. Pozitivum jsou tři body a fakt, že kluci hráli opravdu zodpovědně."



Sestavy


TJ Soběchleby
E. Vrzák [-] - A. Klinger [-] , P. Potměšil [-] , J. Hloušek [-] , V. Havlík [-] (14. V. Poláček [-] ) , J. Řehák [-] , M. Pokorný [-] , L. Mráz [-] , M. Štainer [-] , J. Soukup [-] , J. Kudža [-] (65. R. Možarivskyj [-] )

TJ Svádov-Olšinky
P. Paseka [-] - T. Nesvadba [-] , M. Varga [-] , V. Jackel [-] , P. Kraus [-] , J. Zoubele [-] , F. Povejšil [-] (67. P. Peterka [-] ) , M. Novák [-] , R. Vošahlík [-] , P. Polák [-] , J. Havel [-] (46. P. Málek [-] )

ŽK: 29. M. Novák .
Hráči zápasu: E. Vrzák .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Javorek Jiří - MALEČEK Martin, ŽIVNŮSTKA Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.