Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 11:00

9.kolo, Liberecký | Česká Lípa | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jestřebí sklízí další úspěch, ovšem opět ne za předvedený výkon


Branky


0

Do Jestřebí dorazili borci ze Svoru a bylo na vísost jasné, že tady se body neurodí lehce. Domácí již v minulém kole vystřídali na špici Žandov a začínají se pomalu, ale jistě vzdalovat ostatním. I přes to, ale nejsou domácí se svýmí výkony spokojeni...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jestřebí mělo velké problémy

Hráči domácího celku nezačali nejlépe a první vstřelený gól to jen potvrdil. Před bránou Procházky byl velký průvan, který nakonec hosté zužitkovali brankou v 18. minutě, kdy hráči Jestřebí nedokázali pořádně odkopnout balón a ten přesně trefil Ondřej Machara a poslal tak hosty do vedení. Domácím dělali potíže hlavně rychlonožky hostů, kteří hráče proháněli nahoru a dolů. Jestřebí se sice dokázalo semknout a uzavřít Svor na své polovině, ale největší nebezpečí hrozilo právě z rychlých brejkových situací. Vyloženku měl poté i nestárnoucí Barvíř, ale ani ten už v první půli domácího brankáře nepřekonal. Naopak se po odehrání rohu prosadil Kolařík a těsně před koncem půle dokázal srovnat stav utkání. Poločas tedy 1:1.

Jestřebí nakonec bere plný počet

Ani tento poločas nebyl ze strany Jestřebí přesvědčivý. Hned na začátku domácí ztropili podobnou chybu, jako u branky číslo jedna, a výrazně tak přispěli k další brance do jejich sítě. O tu se v 56. minutě postaral Jarda Augsta. Jenže domácí rozhodně nechtěli prohrát a tak se začali snažit o to více, aby vyhráli. Za tři minuty srovnával kapitán Pilař a podruhé se trefil i v 62. minutě, a to už byli domácí ve vedení.

Hosté začali pomalu odcházet a domácí toho využívali, když si dokázali vypracovat šance, kdy de facto sami útočili na posledního v obraně a následně na brankáře, který pouštěl i další branky. Ještě před tím se ale střílelo do břeven a to na obou stranách. Pro zajímavost, domácí jej nastřelil hned čtyřikrát. V 77. minutě se prosadil Šmejkal, dosud nejlepší střelec ligy. V 77. minutě se znovu prosadil Pilař a zkompletoval tak hattrick. Po něm se ještě zaznamenal druhou brankou v utkání Kolařík, který tak v 83. minutě udělal tečku za utkáním. Stav zápasu dopadl lépe pro domácí v poměru 6:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Jestřebí-Provodín
Pavel Kolář (trenér Jestřebí): Ten výsledek je podle průběhu utkání velice krutý. Opět jsme nezahráli tak, jak napovídá skóre. Hosté nám dělali veliké problémy především svými rychlými hráči. Vypíchnout můžu Pilaře, který se snad gólově konečně probudil. Také se mi zamlouval mladý Trhlík.




Sestavy


TJ Jestřebí-Provodín
M. Procházka [-] - J. Pilař [-] , J. Trhlík [-] , D. Šmejkal [-] , S. Šafránek [-] , L. Prkno [-] , M. Martínka [-] (73. L. Fidler [-] ) , J. Koutenský [-] (60. M. Věchet [-] ) , M. Kolařík [-] , M. Kněžour [-] (83. O. Kaňkovský [-] ) , T. Karas [-]

TJ Jiskra Svor
D. Ladislav [-] - O. Machara [-] , L. Kořínek [-] , D. Koten [-] , L. Kužel [-] , J. Barvíř [-] (63. J. Bedrník [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Červenka [-] , L. Rudinský [-] , J. Augusta [-] , M. Bertalan [-] (32. M. Jahvodka [-] )

ŽK: 70. M. Martínka - 41. M. Červenka , 52. J. Augusta . ČK: 60. M. Červenka .
Počet diváků: 20. Rozhodčí: Volf Pavel - MENGR Jiří, JÁNSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.