Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2016 16:00

10.kolo, Liberecký | Česká Lípa | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pertoltice řádily


Branky


2. J. Novák , 45. L. Nedbal , 53. L. Nedbal , 60. L. Nedbal , 62. D. Řehák , 75. D. Řehák (p.) , 82. J. Švimberský - 48. J. Černý (p.) , 80. F. Hanuš
0

Domácí si dnes určitě chtěli smlsnout nad hosty z Tuhaně, kteří jsou oproti domácím v opačných pozicích v tabulce. Pertoltice mají skvělou formu a když se sejdou v plném počtu, tak se na hřišti dějí věcí...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poločas zatím 2:0

Hned ve 2. minutě střílel ostrými Novák Jakub, který dorazil míč do prázdné brány po příhrávce z křídla. Balóny se spíše nakopávaly a proto je zapotřebí přiznat, že tahle půle nebyla zrovna nic moc, byť se oba celky snažily. Hra skutečně neměla hlavu a patu a tak bylo asi jedině dobře, když první polovina hry doplynula do svého konce. Ještě se sice stihl brankou zaznamenat v poslední minutě řádné hrací doby Lukáš Nedbal, který tak načal velký den, nejen pro své spoluhráče, ale hlavně pro sebe, protože to nebyla branka poslední, ani zdaleka, ale ani to nezachránilo prestiž první půle. Branku opět posílal skoro do prázdné brány, po špatně vyraženém míči brankáře. Poločas skončil 2:0 pro domácí.

Pertoltice střílely dále

Domácí si v šatně řekli, že míč musí na zem a hned se hra zlepšila. Začali střílet opět přesně, byť ve druhé půli dali první branku hosté ve 48. minutě, když se kapitán Černý nemýlil z penalty. Jenže, v 53. a v 60. se opět trefil Nedbal, který tak nebere hattrick, ale rovnou čtyři branky v zápase. V 62. a v 75. minutě se z penalty zase přesně trefoval Řehák David. V závěru se ještě za hosty prosadil Hanuš Ferdinand v 80. minutě, ale hned na to v 82. minutě, se prosadil i Jirka Švimberský a bylo hotovo. Hosté tak odjížedjí z Pertoltic s debaklem 7:2.



Ohlasy k zápasu


FK Pertoltice pod Ralskem
Milan Stehlík (vedoucí Pertoltic): První půle nestála za moc, ale v té druhé jsme to začali hrát po zemi a hned to šlo. Druhá půle byla podle mých představ. Nevím, ale přišlo mi, že si hráči v té první půli mysleli, že se ta Tuhaň porazí sama, ale to se nestalo, museli jsme začít hrát. Nedbal dnes zahrál velmi dobře a navíc přidal i čtyři branky.




Sestavy


FK Pertoltice pod Ralskem
V. Uličný [-] - L. Nedbal [-] (65. J. Švimberský [-] ) , J. Fedák [-] , J. Novák [-] , M. Švík [-] , S. Bozadjiev [-] , J. Miler [-] , R. Herák [-] , P. Kolda [-] , M. Škváro [-] (65. P. Novák [-] ) , D. Řehák [-]

TJ Sokol Tuhaň
P. Heřmánek [-] - T. Novák [-] , D. Pavlík [-] (30. V. Dufek [-] ) , T. Vodráška [-] (33. M. Krejčí [-] ) , V. Krs [-] , M. Charouzek [-] (57. J. Dufek [-] ) , J. Černý [-] , M. Folíř [-] , R. Chlumecký [-] , J. Novák [-] , V. Šimon [-] (60. F. Hanuš [-] )

ŽK: 8. M. Charouzek , 14. T. Novák , 25. V. Šimon , 75. J. Černý . ČK: 75. M. Charouzek .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Marek Miloš - KOŠKA Václav (N), STEHLÍK Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.