2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:30

9.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lukavice po třech kolech vyhrála


Branky


0

Domácí se po úvodních pěti kolech řadili mezi vážné adepty na postup, ale jeden bod z posledních tří zápasů je odsunul až do prostředka tabulky. Letiny zase sbírají střídavě prohry i výhry v závislosti na tom, jak se sejdou. Mírným favoritem zápasu tak byli domácí. První poločas patřil domácím, ve druhém se to vcelku vyrovnalo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedoucí gól

První poločas byl ze strany domácích výborný. Byli všude dříve než soupeř a převážnou část poločasu drželi balon na svých kopačkách. Vytvořili si i několik šancí ale Hop si s jejich pokusy dokázal poradit. První branka zápasu tak přišla až v 38. minutě. Robert Hajšman potáhl balon po pravé straně, následně hledal centrovaným balon hlavu některého ze spoluhráčů. Nejvýše vyskočil Radek Kokoška a poslal domácí do vedení. To bylo z prvního poločasu vše. 

Vyrovnaný fotbal

Hosté si v poločase uvědomili, že takhle to nepůjde a přidali na důrazu i aktvitě. Dlouho ale nepřicházela žádná vážnější šance ani na jedné ani na druhé straně. V 67. minutě zahrávala Lukavice rohový kop. Ve skrumáži před brankou se nejlépe zorientoval Jan Tůša a poslal míč do sítě. Inkasovaná branka hosty nakopla a v poslední dvacetiminutovce zatlačili domácí k jejich brance. Ve veliké šanci se ocitl Petr Brašna, nedokázal však překovat Karla Frančíka. Chvíli po něm přišla ještě jedna gólová příležitost Letin.Do zakončení se cpal Václav Klasna. Ani on ale nevyzrál na Frančíka a domácí si tak dokráčeli pro výhru 2:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí TJ Dolní Lukavice): "Chtěl bych pochválit celý mančaft. Řekl bych, že jsme zaslouženě vyhráli, byli jsme lepší v poli a celkově se mi výkon líbil."

SK Letiny
Milan Kůs (hráč, předseda SK Letiny): "První poločas byla tragédie, domácí byli jasně lepší. Po druhém gólu Lukavice jsme je dokázali přehrávat a vytvořit si dvě šance. Gól jsme ale nedali a prohráli."



Sestavy


TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] - V. Baumruk [-] , D. Rotenborn [-] - J. Tůša [-] , R. Kokoška [-] (64. M. Rotenborn [-] ) , M. Kastner [-] , R. Hajšman [-] , D. Ščíslák [-] , D. Bešta [-]

SK Letiny
M. Hop [-] - V. Klasna [-] (80. A. Bína [-] ) , J. Pelíšek [-] , J. Baumruk [-] , V. Pikhart [-] , M. Matejov [-] , T. Hupač [-] , R. Přibáň [-] (70. P. Juráš [-] ) , P. Brašna [-] , L. Kohút [-] , M. Baxa [-]

ŽK: 78. D. Rotenborn , 83. M. Rotenborn - 80. J. Pelíšek , 85. M. Matejov .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Pašek Milan - HAJŽMAN Pavel (N), KOŘÍNEK Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.