4:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 12:30

10.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vstiš nadále kraluje


Branky


0

Vstiš na svém hřišti přivítala Dolní Lukavici. Domácí šli do zápasu po sérii tří výher v řadě, hosté naopak v posledním kole odvrátili nepříznivou formu a vyhráli nad Letinami. Zápas měl velkého favorita v domácím celku. Zápas byl v prvním poločase vcelku vyrovnaný, v druhém už měl přavahu favorit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácích

V prvních minutách zápasu byla hra vyrovnaná a velkou šanci bychom v první desetiminutovce hledali marně. V 11. minutě domácí napravé straně vykombinovali obranu. Jakub Vodička nacentroval do vápna, brankář jeho centr pouze vyrazil a dobíhající Petr Švec už neměl problém otevřít skóre. Následovalo několik minut kdy se hrálo spíše uprostřed hřiště a brankáři neměli moc práce. Na druhou branku se tak čekalo až do 43. minuty. Na dlouhý balon za obranu si naběhl z kraje zálohy Antonín Ježek a ranou z první poslal domácí do dvoubrankového vedení. To bylo z prvního poločasu vše. 

Domácí kontrolovali průběh

Do druhého poločasu hosté vystřídali dva hráče ve snaze zvýšit útočnou aktivitu. Domácí ale přebrali iniciativu a soupeře k balonu příliš nepouštěli. Velkou šanci navýšit skóre měl jeden z útočníků domácích. Postupoval sám na golmanam, jeho pokus ale skončil těsně mimo. V 63. minutě přišel třetí gól v Frančíkově síti. Jeden z obránců obešel na kraji hřiště soupeře a nacentroval balon do vápna, tam si naběhl znovu Petr Švec a z první poslal míč do branky. Úroveň zápasu poté trochu opadla. Domácí si hlídali vedení a hosté nebyli přesní v zakončení. Když už se hráči Družstevníku dostali do šance, Frančík je vychytal, nebo mířili mimo. V 81. minutě však přišla korekce stavu. Domácí chybovali v rozehrávce a napadající Daniel Ščislák se dostal k balonu a bez problémů ho posunul do odkryté branky. Lukavice se poté pokusila s výsledkem ještě něco udělat, největší šanci asi měli po hlavičce jednoho z útočníků, Purdeš v bráně si s ní však poradil. Dvě minuty před koncem tak Vstiš zasadila poslední ránu. Postaral se o ní Václav Hřebec a upravil na konečných 4:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Družstevník Vstiš
Jakub Vodička (hráč TJ Vstiš): "Do zápasu jsme šli opět trochu oslabení, chyběl nám brankář a někteří hráči nebyli úplně fit. Úvod zápasu byl vyrovnaný, bez větších šancí. V prvním poločase jsme se dostali do vedení a ve druhé už jsme soupeře přehrávali a do větších šancí jsme je nepustili. S výsledkem i výkonem spokojenost."

TJ Sokol Dolní Lukavice
Stanislav Stavinoha (vedoucí mužstva TJ Dolní Lukavice): "Z naší strany trochu slabší zápas, udělali jsme dvě chyby v obraně a dostali z toho dvě branky. Druhou půle jsme to chtěli zlepšit, tak jsme prostřídali, ale domácí byli lepší, byli více na míči. Když už jsme se dostali k zakončení tak jsme netrefovali branku. Domácí si zasloužili vyhrát."



Sestavy


TJ Družstevník Vstiš
P. Purdeš [-] - M. Korčík [-] , D. Malý [-] , T. Maday [-] , A. Ježek [-] , P. Švec [-] (79. M. Kaiser [-] ) , T. Krejčí [-] , J. Vodička [-] , M. Švec [-] , J. Pyrgal [-] , O. Vodička [-] (56. V. Hřebec [-] )

TJ Sokol Dolní Lukavice
K. Frančík [-] - M. Marics [-] , M. Myslivec [-] - V. Baumruk [-] (46. J. Čech [-] ) , D. Rotenborn [-] - M. Kastner [-] , J. Tůša [-] , D. Bešta [-] , D. Ščíslák [-] , R. Hajšman [-] , R. Kokoška [-] (46. R. Tolar [-] )

ŽK: 60. D. Bešta .
Hráči zápasu: J. Vodička - D. Ščíslák .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Pašek Milan - ŠVEC Petr (N), LECJAKS Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.