Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černošín vypustil závěr proti Sedlišti a měl nakonec ještě velké problémy, body ale má


Branky


0

Černošín měl v utkání proti Sedlišit od začátku navrch a postupně si vytvářel pohodlné vedení. Bláha s Karlem Křížem zajistili domácímu týmu pět branek a ještě patnáct minut před koncem to bylo 5:2 pro Černošín a zdálo se, že je rozhodnuto. Ale to byl omyl. Černošín vypdl z tempa a Sedliště ho začalo jasně přehrávat a výrazně tlačilo. Snížilo na 4:5 a kdyby byl zápas o pár minut delší, nejspíš by se dočkal i vyrovnání. Nakonec se tak ale nestalo a domácí si mohli oddechnout. Teď si mohou oba týmy od fotbalu odpočinout. Začíná jim zimní přestávka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Černošín si zajistil slušný náskok

Černošín se dokázal na zápas se Sedlištěm velmi dobře připravit. Od začátku souepře přehrávala a už v sedmé minutě jej dostal do vedení Karel Kříž. Sedliště si nedokázalo vytvořit téměř nic a jen se v podstatě snažilo odolávat náporu souepře. V jednadvacáté mintuě mu ale přesto podlehlo znovu, Tentokrát pálil přesně kanonýr Dominik Bláha. Zdálo se, že Černošín si bez potíží jde za posledním letošním vítězstvím. Vzápětí ale dokázal snad jediné šance hostí v první půli využít Václav Pešek a Sedliště bylo v podstatě zpět ve hře. Černošín inkasování trochu zaskočilo, ale postupně zase převzalo iniciativu a v závěru půle se dočkalo další cenné branky. Opět se trefil hvězdný Dominik Bláha. Do šaten se tak odcházelo za zdánlivě rozhodnutého stavu 3:1.

Fantastický závěr plný nejistoty

Černošín nehodlal nic podcenit. Do druhé půle vstoupil naplno, během chvíle dokázal zvýšit Karel Kříž a zdálo se, že je rozhodnuto. Pak domácí trochu polevili a hrálo se vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách. To po několika dalších minutách nabídlo šanci Petru Fojtíčkovi, který s radostí snížil na 2:4. Sedliště se nevzdávalo a dál bojovalo. O deset minut déle ale inkasovalo znovu. Dominik Bláha zkompletoval hattrick a nikdo už nevěřil tomu, že by se mohlo Sedliště vrátit do hry. Tím spíše, když se i přes mírnou převahu dlouho nedokázalo prosadit. Pak ale přišla poslední desetiminutovka. Během jedné minuty snížili na 4:5 Pavel Hrubý a Martin Pažountka a v této fázi určitě lepší Sedliště nebylo daleko od vyrovnání. Mělo mnoho šancí a ještě celkem dost času. Černošín měl ale nakonec štěstí. Už neinkasoval a nakonec se i přes závěrečné obavy mohl radovat ze tří bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Černošín
Vladimír Turek: Na poslední zápas jsme se sešli ve vysokém počtu a v dobré sestavě. Sedliště jsme dokázali přehrávat a byli jsme lepším týmem. V jednu chvíli už jsme vedli dokonce 5:2 a zdálo se, že je rozhodnuto. Ale nebylo.V závěru se hrálo úplně bez obran a Sedliště zápas ještě zdramatizovalo. Museli jsme se ještě o body zbytečně strachovat, ale nakonec můžeme být spokojení.

TJ Staré Sedliště
Petr Fojtíček: První půli jsme prohráli 1:3. Černošín byl lepší a my jsme si téměř nic nevytvořili. Letos už jsme se ale naučili prohrávat a hrát hlavně pro radost, takže jsme nepřestali hrát a dál jsme bojovali. V závěru jsme soupeře jasně přehrávali a dokázali jsme se do zápasu ještě vrátit. Věřím, že kdyby byl zápas ještě trochu delší, dokázali bychom i vyrovnat.



Sestavy


TJ Sokol Černošín
T. Petrovič [-] (59. J. Zahradník [-] ) - K. Skoumal [-] (46. J. Kubovský [-] ) , R. Panuška ml. [-] , T. Klepsa [-] , L. Melich [-] , R. Havel [-] - K. Kříž [-] (68. P. Černý [-] ) , R. Drozda [-] - D. Bláha [-] , J. Solový [-] , T. Vondraš [-] (77. J. Panuška [-] )

TJ Staré Sedliště
Z. Parkos [-] - D. Zavacký [-] (67. P. Ženíšek [-] ) , J. Marek [-] , O. Rožumberg [-] , J. Petráška [-] - M. Patočka [-] , V. Pešek [-] (46. J. Brabec [-] ) , L. Buben [-] , M. Pažountka [-] , P. Hrubý [-] - P. Fojtíček [-]

ŽK: 67. R. Havel , 88. D. Bláha - 19. J. Petráška , 35. J. Marek , 66. P. Hrubý .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Uhlíř Jan - PECHMAN Marek (N), ZAVACKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.