Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.11.2016 14:00

12.kolo, Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezdružice na začátku favorita z Lázní zaskočily, ale nestačilo to


Branky


0

Bezdružice začaly poslední utkání sezóny proti těžkému soupeři naprosto skvěle a už po dvaceti minutách vedly s náskokem dvou branek. Lázním ale později hodně pomohl návrat do hry jednou brankou. Po odpočinku v kabinách se pak vrátily úplně jiné Lázně, které postupně zápas otočily a nakonec zaslouženě zvítězily. Mají tak tři body a v tabucle se udržely díky poslední letošní výhře na pátém místě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý nástup Bezdružic

Bezdružice hrály od začátku velmi dobře a aktvině. Soupeře dokázali přehrávat. Bylo vidět, že jsou na poslední zápas velmi dobře připravení a odhodlaní získat v něm všechny body. Už ve čtvrté minutě zaskočil hostujícího brankáře Milan Dvořák a skóre bylo otevřené. Zaskočené Lázně se nedokázaly. Bezdružice byly lepší, tlačily a během další čtvrthodiny dokázaly projít Lázeňskou obranou znovu. Lukáš Čada přesně zakončil a bylo to už 2:0. Pak domácí Jiskra ještě chvíli tlačila a měla navrch, pak se ale Lázně konečně dostaly do tempa, přestaly chybovat a začaly precizně bránit. Postupně přebíraly iniciativu a v závěru poločasu se dočkaly kýženého a velmi důležitého snížení z kopačky Karla Praizlera. Do šaten se tak odcházelo za nerozhodnutého stavu 2:1 a Lázně byly zpět ve hře. 

Hladký obrat

Ve druhé půli už si Lázenští fotbalisté nenechali nic ujít. Měli navrch, soupeře do ničeho nepouštěly a pomalu začaly vést zápas k vítěznému konci. Nejdřív vyrovnal Pavel Hampapa a po třinácti minutách už dostal hosty do vedení Michal Pohlot. Lázně měly vše pod kontrolou a ve svých rukách. V posledních minutách ale opět přestali tlačit a začali si spíše udržovat svůj náskok. Bezdružice se v závěru ještě pokusili vyrovnat a otevřely hru, ale to nabídlo akorát prostor hostům, kterého využil Jan Zábranský, který definitivně rozhodl. Lázně tak vyhrály tři body a udržely se tak v první pětici.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Bezdružice
Jiskra Bezdružice: Bezdružice se k utkání zatím ještě nestačily vyjádřit.

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
Pavel Jánský: My jsme nezačali poslední zápas roku vůbec dobře. Dělali jsme chyby a dostali jsme dva laciné góly. Pak se kluci ale otrkali, hodně se zvedli, později jsme snížili, v kabině jsme si pak něco ještě řekli a ve druhé půli jsme zápas postupně otočili. Měli jsme to už pod kontrolou.Myslím, že jsme zaslouženě vyhráli. A klukům za jejich bojovnost děkuji.



Sestavy


TJ Jiskra Bezdružice
L. Beran [-] - J. Michalčák [-] , V. Gábor [-] - D. Szegecs [-] - L. Čada [-] , P. Dvořák [-] (64. D. Maroušek [-] ) - P. Čapek [-] (79. R. Fojtík [-] ) , M. Filip ml. [-] , M. Dvořák [-] , M. Sládek [-] , M. Dvořák [-]

TJ Sokol Konstantinovy Lázně
J. Kratochvíl [-] - J. Sak [-] (90. J. Zábranský [-] ) , M. Pohlot [-] (31. M. Pohlot [-] ) , P. Rašín [-] , P. Hampapa [-] , D. Hoffmann [-] , P. Hospodářský [-] , M. Hoffmann [-] (25. J. Jelen [-] ) , R. Mašín [-] , K. Praizler [-] , F. Vacata [-]

ŽK: 41. M. Sládek - 82. R. Mašín , 88. K. Praizler . ČK: 66. M. Sládek .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Valenta Martin - HORVÁTH Jan (N), ŠAŠEK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.