2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.04.2015 17:00

22.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2014-2015


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Město otočilo skóre během deseti minut


Branky


0

Tabulkoví sousedé MFK Nové Město nad Metují a FK Lázně Bělohrad se proti sobě postavili na hršti prvně jmenovaného týmu. I přes lepší kombinační hru Lázeňanů se ze tří bodů radovali fotbalisté Nového Města. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rekognoskace terénu

Po úvodní desetiminutovce se fotbalisté Lázní Bělohrad dostali ke svojí typické kombinační hře a začali soupeře mírně přehrávat. Hra Nového Města však stála na důrazné hře - jejich vysocí hráči se rozhodně nebáli sebemenších soubojů, znepříjemňovali tak kombinaci bělohradských fotbalistů. Hostující hráči se snažili sžít s umělým povrchem menších rozměrů. Tento faktor a aktivní obrana domácích tedy způsobila, že do kabin oba celky odcházeli za výsledku 0:0.

Prodiskutované body

Ve druhé polovině utkání přehrávali hosté z Lázní Bělohrad svého soupeře ještě markantněji a konečně jim to přineslo kýžené ovoce. Po kombinaci před soupeřovým vápnem se v 60. minutě střelou k tyči prosadil obránce Šoufek. Lázně Bělohrad mohly své vedení ještě navýšit, to se však nestalo a vývoj utkání se začal lámat. Hosté se začali pouštět do diskusí s rozhodčími, čímž si sebrali vítr z plachet, a dali tak šanci domácím, aby se vrátili do zápasu. Fotbalisté Nového Města touto nabídkou nepohrdli po brankách Voráčka ze 72. minuty a Hofmana z 82. minuty se mohli radovat ze tří bodů.  



Sestavy


MFK Nové Město nad Metují
V. Krunčík [-] - D. Junek [-] , D. Nejman [-] , L. Kudláček [-] , V. Jelen [-] - M. Klikar [-] , A. Lelek [-] (75. M. Hofman [-] ) , P. Srubjan [-] - T. Voráček [-] , P. Sedláček [-] , M. Jirásek [-] (66. D. Hanzl [-] )

SK Lázně Bělohrad
M. Gall [-] - L. Šrám [-] , P. Kazda [-] , J. Zejfart [-] , J. Šoufek [-] (81. L. Michálek [-] ) - J. Loner [-] , J. Lánský [-] , T. Berger [-] , J. Wagenknecht [-] - R. Šorm [-] (70. J. Hrnčíř [-] ) , J. Odvárko [-]

Místo: UMT.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.