3:2p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 10:30

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V utkání dvou rozdílných poločasů bral více Oldřichov


Branky


0

Nováček soutěže neudržel proti Lovosicím dvoubrankový náskok, zvládl ale penaltový rozstřel.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lovosice první půli prospaly

Oldřichov, který postoupil z druhého místa I.B třídy, nastoupil s několika novými hráči. To tým Pavla Doležala, který po vzniku FK Litoměřicko povýši z B na A tým FK Lovosice, zůstal prakticky bez velkých změn. Mírným favoritem byli určitě hostující fotbalisté.

 

Jenže v prvním poločase hrál prim Oldřichov. A velmi brzy udeřil. Sedláček poslal Hrubého do úniku po straně. Ten dokázal míč propasírovat za záda Šafránka a domácí rázem vedli 1:0. Lovosicím inkasovaná branka moc nepomohla a celý poločas se hledaly. Druhou ránu jim mohl zasadit zkušený Sedláček. Nejlepší střelec minulé sezóny v I.B třídě, skupině B, však z penalty branku vůbec netrefil. Čtyřicetiletý forvard si ale spravil chuť ve 39. minutě, kdy si naskočil na rohový kop a hlavou zvýšil na 2:0. Za takového stavu se šlo o poločase do kabin.

Domácím postupně docházel dech

Do druhého dějství nastoupily Lovosice v daleko lepším rozpoložení. Přidaly na aktivitě, zlepšily pohyb a kombinaci. Navíc Oldřichov začal odpadat po fyzické stránce. Kontaktní trefy se hosté dočkali dvacet minut před koncem. Po kombinaci Kovaříka s Kloučkem se míč dostal ke Kočinovi, který vrátil Lovosice zpátky do zápasu.

 

O vítězství za tři body přišel Oldřichov v 88. minutě. Hušek našel křižnou přihrávkou ve vápně Kovaříka. A i když si na jeho střelu Průša sáhl, vyrovnání nezabránil. Hosté mohli zvítězit, ovšem v obrovské šanci selhal Espinosa, když z malého vápna branku přestřelil.

 

Po remíze 2:2 se tak šlo na penaltový rozstřel.

V hlavní roli byl brankář Průša

Pokutové kopy vyšly daleko lépe Oldřichovu. Hodně jim k tomu pomohl brankář Tomáš Průša, který chytil hned dva pokusy lovosických střelců. Naopak hosté penalty vůbec nezvládly. Dva body tak zůstaly v Oldřichově, Lovosice si domů odvezly jeden.

 

V dalším kole Lovosice doma vyzvou silné Jílové, Oldřichov se představí ve Velkém Březně.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Oldřichov
Filip Čutík, hráč TJ Oldřichov: "Byl to zápas dvou poločasů. V tom prvním jsme byli lepší, navíc Sedláček nedal penaltu. Po změně stran jsme ale odpadli a Lovosice zaslouženě vyrovnaly. Penalty nám díky Průšákovi vyšly, dva body určitě bereme."

ASK Lovosice
Pavel Doležal, trenér ASK Lovosice B: "Doslova jsme prospali první poločas. Rozhodně nám nepomohl rychlý gól, který nám Oldřichov vstřelil. Nešla nám kombinace, kluci propadali v osobních soubojích, všude byli pozdě. Po změně stran se to změnilo, povedlo se nám střídání. Kdyby se hrálo ještě deset minut, věřím, že bychom vyhráli. Penalty nám pak vůbec nevyšly."



Sestavy


TJ Oldřichov
T. Průša [-] - P. Sedláček [-] , L. Vebr [-] (57. P. Smrkovský [-] ) , J. Hejsek [-] , J. Hrubý [-] , D. Skrčený [-] , K. Hoffman [-] , J. Doležal [-] (70. F. Čutík [-] ) , J. Dědič [-] , P. Holub [-] , J. Sláma [-]

ASK Lovosice
M. Šafránek [-] - J. Vochomůrka [-] (85. D. Walter [-] ) , M. Zdvořák [-] , V. Krpeš [-] (46. I. Oros [-] ) , R. Espinosa [-] (65. M. Klouček [-] ) , J. Hušek [-] , L. Klement [-] , M. Kočina [-] , T. Hrdý [-] , L. Hrdý [-] , B. Baborák [-] (59. J. Kovařík [-] )

ŽK: 50. D. Skrčený , 56. J. Hejsek , 63. J. Hrubý , 70. P. Sedláček - 70. J. Kovařík , 78. M. Kočina .
Hráči zápasu: P. Holub - M. Klouček , J. Kovařík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Provazník Adam - FLADE Jens, KOLÁTOR Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.