Česká Kamenice načala "neoblíbený" podzim vítězně


Branky


48. J. Chmelík , 78. O. Novák (vl.) - 86. J. Šturm
0

Svěřenci Pavla Mokráčka doma herně byli lepší, nováčka z Libochovic porazili 2:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly, góly nepřišly

Zkušený tým České Kamenice byl před utkání s Libochovicemi favoritem. Hosté, kteří v minulé seźoně vyhráli I.B třídu, mohli těžit z nováčkovského elánu. Od začátku byl ale lepší domácí celek.

 

První poločas branku nenabídl, více vyložených šancí měla Česká Kamenice. Hodně aktivní byl Chmelík, který si ale rozhodující momenty šetřil až na druhý poločas. Hosté hrozili hlavně ze standardních situací, do kabin se šlo za bezbrankového stavu.

V hlavní roli neúnavný Chmelík

Sotva si fanoušci užili poločasového volna, které jistě využili k doplnění tekutin a také zahnání chuti na klobásku, padla první branka. Libochovice chybovaly ve středu hřiště a přišly o míč. Ten se na vápně dostal ke Chmelíkovi, který pěknou střelou překonal jinak dobře chytajícího Krpeše. Postupem času hosté otevřeli hru a plynule přešli na hru se třemi obránci. Smůlu si vybrali v 78. minutě, kdy šla Kamenice zaslouženě do dvoubrankového trháku. Ke střele se odhodlal opět Chmelík, jeho pokus nešťatně tečoval do protipohybu brankáře Krpeše Ondřej Novák.

 

Malinkou jiskřičku naděje vykřesaly Libochovice v 88. minutě. Dlouhý nákop propadl na vápno, po klasické trmě vrmě se dostal ke Šturmovi, který propálil Vaňka. O tři body ale domácí nepřišli a mohli se radovat z prvního podzimního vítězství.

 

V dalším kole hostí Česká Kamenice Libouchec, nováček z Libochovic se představí doma, když přivítá FK Junior Děčín.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Bylo to zasloužené vítězství, o poločase jsme mohli vést 4:0. Branek mohlo být více, to je asi jediná kaňka na výkonu. Jinak jsem byl s hrou spokojený, hosté hrozili hlavně ze standardních situacích, vyloženou šanci prakticky neměli. Jsem rád, že jsme podzim, ve kterém se nám tradičně moc nedaří, zahájili výhrou."

FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Vybrali jsme si nováčkovskou daň. Domácí byli lepší a zaslouženě vyhráli. V závěru jsme to otevřeli, ale vyrovnat se nám nepodařilo."



Počet diváků: 110. Rozhodčí: Materna Jiří - HOLLY Martin, FORMÁNEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.