3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jílové vyzrálo v derby na Junior Děčín


Branky


18. V. Bílek , 62. Z. Červenka (p.) , 77. Z. Červenka - 84. D. Horák
0

První kolo fotbalové I.A třídy přineslo na Děčínsko zajímavé derby. Jílové v něm nakonec vyhrálo 3:1.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Folprechtova chyba

Do zápasu dvou celků, které od sebe na mapě dělí opravdu velmi málo, šel do utkání jako favorit domácí celek. Přeci jen kádr mu zůstal pohromadě a navíc byl doplněn. A pikantní na tom bylo, že v základní sestavě Jílové se objevilo několik hráčů (Michalec, Bílek), kteří v minulé sezóně působili právě v Děčíně. Naopak trenér Junioru Pavel Horáček musel přes letní pauzu oželet několik hráčů, kteří odešli. Citelné by to mohlo být hlavně v útoku, krom zmíněného Bílka odešel také druhý útočník Jakub Murdych, který zamířil do Unionu Děčín.

 

První minuty ale spíše patřily právě Děčínu. Ten se snažil napadat domácí rozehrávku. Nutno dodat, že domácí mu k tomu pomohli, jelikož se někteří hráči báli, byli nervózní a snadno se zbavovali míčů. První trefu však přeci jen zaznamenalo Jílové. Po chybě stopera Folprechta se k míči dostal Bílek a poprvé překonal Smutného. Hosté na chvilku vypadli ze hry, ovšem další branku jílovští fotbalisté do poločasu nepřidali. Za hosty mohl vyrovnat Jakubec, ale v dobré pozici branku netrefil. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí mančaft.

Zlom přišel po penaltě a vyloučení

Po pauze se hrálo opět ve vyrovnaném duchu. Klíčová situace celého zápasu se zrodila po hodině hry. Florián se dostal ve vlastním vápně do kontaktu s Justem, hlavní sudí odpískal penaltu. To proměnil Červenka, navíc byl za následné protesty vyloučen po druhé žluté kartě Folprecht. Hosté v deseti za úmorného vedra nesložili zbraně, ale zázračný obrat se nekonal. Naopak v 77. minutě Horáček při snaze založit rychlý protiútok ztratil míč a Červenka jeho chybu dokonale potrestal.

 

Hosté pak už jen korigovali výsledek v 84. minutě, kdy konečné skóre kosmeticky upravil Horák. Tři body tak po výhře 3:1 bere Jílové, Junior Děčín vyšel naprázdno. V dalším kole zajíždí Jílové k těžkému utkání do Lovosic, Junior Děčín čeká duel na půdě nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Jílové
Radek Rangl, hrající asistent trenéra FK Jílové: "Celkově si myslím, že to bylo naše zasloužené vítězství. I díky vyloženým šancím, kterých jsme měli více. Naše hra však nebyla optimální. To musíme do dalších zápasů zlepšit."

FK Junior Děčín
Miroslav Tyl, vedoucí FK Junior Děčín: "Nesehráli jsme vyloženě špatné utkání. Ale opět bohužel rozhodly individuální chyby některých hráčů. Toho se musíme příště vyvarovat."



Sestavy


FK Jílové
J. Vosecký [-] - R. Rangl [-] , T. Reichelt [-] (81. S. Geletič [-] ) , Z. Michalec [-] , F. Vait [-] - Z. Červenka [-] , T. Feledi [-] , J. Kolář [-] (57. S. Malowanyj [-] ) , A. Čermák [-] (74. M. Horyna [-] ) - M. Just [-] , V. Bílek [-]

FK Junior Děčín
M. Smutný [-] (74. J. Stejskal [-] ) - J. Folprecht [-] , Č. Timofij [-] (61. P. Krupička [-] ) , R. Jakubec [-] , D. Horák [-] , V. Přibyl [-] , J. Drahoňovský [-] , M. Stach [-] , J. Florián [-] , J. Beneš [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 42. J. Kolář , 72. Z. Červenka - 43. J. Folprecht , 88. J. Florián , 89. M. Stach . ČK: 67. J. Folprecht .
Hráči zápasu: Z. Červenka .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Doubek Tomáš - MECL Marcel, ČERVENÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.