Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skvělý brankář Martin Vaněk vychytal Libouchec


Branky


0

Česká Kamenice opět využila domácího prostředí a opět vyhrála 2:1.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tschakertova dřevěná noha

Na hřišti v České Kamenici se potkaly týmy, které v úvodním kole své duely zvládly. Domácí porazili Libochovice 2:1, Libouchec zase doma porazil 3:0 Křešice. Jenže celku na pomezí okresu Děčína a Ústí nad Labem se v České Kamenici dlouhodobě nedaří.

 

První poločas byl vcelku vyrovnaný a šance byly na obou stranách. Z gólu se ovšem radovali domácí. Po standardní situaci, kterou zahrával Chmelík, brankář Pluhař míč pouze vyrazil. Ten se odrazil k ortodoxnímu levákovi Tschakertovi, který ho svou pravou "dřevěnou" nohou uklidil do sítě. Více branek v první půli nepadlo, do kabin se šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Libouchec tlačil, rozhodl ovšem Landovský

Druhý poločas patřil Libouchci. Ten si vytvořil hromadu standardních situací a byl prostě aktivnější. Naopak domácím tak trochu docházely síly. V 68. minutě přišlo na řadu zasloužené vyrovnání. To se ve vápně nejlépe zorientoval Němeček a prostřelil jinak dobře chytajícího Martina Vaňka. Ten byl pro libouchecké fotbalisty velkou překážkou.

 

Jenže nakonec se rozhodlo na druhé straně. A do role domácího hrdiny se pasoval útočník z B týmu Lukáš Landovský. Ve své první šanci vysoko přestřelil, v 82. minutě ale využil chybné nahrávky soupeře a po rychlém přečíslení prostřelil Pluhaře.

 

Tři body tak ulovil šťastnější tým Pavla Mokráčka, který má šest bodů. A o víkendu se představí v Mojžíři. Libouchec pro změnu hostí nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Česká Kamenice
Pavel Mokráček, trenér FK Česká Kamenice: "Vyhrál šťastnější tým. Urvali jsme to bojovností, nasazením a odhodláním. Libouchec nás hlavně ve druhém poločase přehrával, podržel nás brankář Martin Vaněk. Vstup do soutěže máme výborný."

TJ Libouchec
Václav Slavka, hráč FK Libouchec: "Ukázalo se, že se nám na hřišti v České Kamenici dlouhodobě nedaří. Po vyrovnání jsme do soupeře bušili, sotva se dostali za půlku. Kopali jsme hromadu standardních situacích. Ale místo vítězné branky jsme sami inkasovali."



Sestavy


FK Česká Kamenice
M. Vaněk [-] - P. Kozelek [-] (70. L. Landovský [-] ) , P. Vaněk [-] , J. Čvančara [-] , V. Mysliveček [-] (48. J. Mitruška [-] ) , T. Tschakert [-] - M. Mach [-] , J. Chmelík [-] , J. Šimek [-] - A. Hodač [-] , F. Černý [-] -

TJ Libouchec
T. Pluhař [-] - R. Němeček [-] , M. Richter [-] (46. T. Palaščák [-] ) , M. Kabát [-] , V. Slavka [-] , J. Novák [-] , M. Hejna [-] , L. Martinů [-] (68. R. Wild [-] ) , L. Kučera [-] , M. Hammer [-] , V. Balog [-]

ŽK: 13. T. Tschakert , 31. P. Kozelek , 59. J. Mitruška , 80. M. Vaněk - 50. J. Novák , 88. M. Hejna .
Hráči zápasu: M. Vaněk .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Sedláček Jiří - KARRMANN Milan, ROUČEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.