2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rumburk srdnatě bodoval, na Modrou to ale nestačilo


Branky


0

Favorit se na tři body hodně nadřel, proti Rumburku měl prostě více štěstí.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zápas měl od začátku tempo

Na hřišti v Jiříkově, kde našel Rumburk při rekonstrukci vlastního stadionu svůj domov, přijela Modrá. Favorit byl jasný - hosté po sestupu vyhlásili jasné cíle - opětovný návrat do krajského přeboru. Navíc v prvním kole doma přejeli Velké Březno 8:1, naopak rumburští fotbalisté dostali šest branek na Střekově.

 

Začátek utkání patřil domácím, kteří byli nebezpečnější. Ale buď narazili na dobře chytajícího Kratochvíla, nebo jim v cestě stála tyč. Do vedení šla ale přeci jen Modrá. Ve 20. minutě pronikl do domácího vápna Fejfar, předložil míč Křížovi, který dal pátou branku v sezóně - 0:1. Jenže za půl hodinky bylo vyrovnáno. Rumburk se dostal do rychlého brejku, který mazácky zakončil Ruszó. Více už se v prvním poločase nestalo, do kabin se tak šlo za stavu 1:1.

Rumburk na konci tlačil. Marně...

Do druhého dějství nastoupila aktivněji Modrá a v rychlém sledu odskočila domácím na dvě branky. V 64. minutě se do úniku dostal opět Kříž a vrátil Modré vedení. Třetí trefa přišla po pěkné akci Fichtnera s Čapkem. Těžil z toho zcela volný Vaschkevich, který dával do prázdné.

 

Jenže poté hosté zvolnili a dobře hrající stoper Pokorný snížil na 2:3 a tím vykřesal pro domácí naději na bodový zisk. V závěru Rumburk vsadil vše na útok a nakopávané míče. Modrá se bránila, ale nakonec těsný náskok a tři body uhájila.

 

Stoprocentní Modrá doma v dalším kole hostí Duchcov, Rumburk čeká těžký duel v Oldřichově.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Velká škoda našich neproměněných šancí, jelikož za předvedený výkon jsme si minimálně bod zasloužili. Ale soupeř využil našich zbytečných chyb v obraně."

Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Z naší strany to nebyl moc povedený zápas. Měli jsme špatný vstup do utkání a po celý zápas nás trápila kvalitní rozehrávka a pohyb hráčů se mi vůbec nelíbil. Nevidím do hlav hráčů, ale asi Rumburk podcenili.Takže dnes spíš zvítězilo šťastnější než lepší mužstvo. Zase nám ale utkání ukázalo, že venkovní zápasy pro nás nebudou nikde snadné. A podcenění se vůbec nemusí vyplatit."



Sestavy


FK Rumburk
J. Dvořák [-] - J. Chlada [-] , M. Trégr [-] , L. Pokorný [-] , T. Stankovič [-] , J. Hejl [-] , D. Holubek [-] , V. Chlan [-] , P. Pilko [-] (29. J. Farkaš [-] ) , O. Linhart [-] , J. Ruszó [-] (81. M. Demeter [-] )

Modrá
P. Kratochvíl [-] - M. Fejfar [-] , A. Slykhouski [-] (89. V. Šotola [-] ) , N. Makarov [-] (56. ) , A. Čapek [-] , V. Kříž [-] , T. Fejfar [-] , T. Fichtner [-] , K. Podolský [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

ŽK: 40. J. Farkaš , 45. J. Ruszó , 86. J. Chlada - 24. M. Fejfar , 33. K. Podolský , 38. N. Makarov , 54. T. Fejfar , 70. M. Bičák .
Hráči zápasu: L. Pokorný - P. Kratochvíl .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Spišák Dušan - SVOBODA Evžen, BLÁHA Svatopluk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.