1:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice zatím doplácí na zbytečné chyby


Branky


23. J. Beneš , 33. M. Stach
0

Děčínský Junior zvítězil na půdě nováčka 2:1. Ten na první body stále čeká.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stachova velká paráda

Libochovice si odbyly domácí premiéru po postupu do I.A třídy. Jak domácí, tak hosté z Děčína v prvním kole neuspěly. Libochovice prohrály 1:2 v České Kamenici, Junior zase nezvládl derby v Jílovém, kde padl 1:3. Favorit se tak hledal těžko.

 

První poločas patřil Děčínu. Ten byl aktivnější a šel do vedení. Beneš si ve středu hřiště dobře narazil, navedl si míč před vápno, kde napřáhl a míč se po zemi dostal přesně k tyči - 0:1. Junior nadále pokračoval ve stejném trendu a ve 33. minutě přišel druhý gól. A že to byla paráda! Obránce Martin Stach vybojoval míč ve vlastním vápně. Pak si to namířil až k brance Krpeše. Nikdo ho nedokázal zastavit a tak děčínský bek mohl střelou přes celou bránu oslavit dvoubrankové vedení svého celku.

 

To ale netrvalo dlouho, neboť za tři minuty snížil Musil a domácím byli rázem zpátky v utkání. Do poločasu se ale už nic důležitého nestalo, Děčín tak šel do kabin za stavu 2:1 v jeho prospěch.

Hostující obrana už nepovolila

Po změně stran byly Libochovice o chlup lepší. Tlačily se za vyrovnáním, ze svého tlaku však vytěžily pouze pár pološancí. Obrana Děčína dobře pracovala a do konce utkání už další gólovou pohromu nepřipustila.

 

Parta trenéra Pavla Horáčka má tak první vítězství, zatímco svěřenci Václava Řezníčka si musí počkat do dalších mistrovských zápasů. Ve třetím kole jede libochovický nováček do Libouchce, Junior Děčín doma hostí silné Lovosice.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Opět rozhodly dvě chyby, které soupeř potrestal. Hodně na to doplácíme, zatím nám to moc nejde. Druhý poločas byl vyrovnaný, byl tam tlak. Ale moc šancí nebylo. Musíme bojovat dál."

FK Junior Děčín
Pavel Horáček, trenér FK Junior Děčín: "Začali jsme dobře, byli aktivnější a zaslouženě se dostali do dvoubrankového vedení. Pak hráči trochu polevili a domácí snížili. Po změně stran naše obrana pracovala spolehlivě a my tři body udrželi."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - L. Chlouba [-] , T. Zůna [-] , O. Wiesner [-] - P. Tuček [-] (89. F. Červený [-] ) , M. Hudik [-] , J. Oliva [-] , T. Urban [-] (46. J. Košťál [-] ) , O. Novák [-] - P. Musil [-] , L. Horký [-]

FK Junior Děčín
J. Stejskal [-] - V. Přibyl [-] , J. Florián [-] , Č. Timofij [-] (62. P. Gaher [-] ) , R. Jakubec [-] , D. Horák [-] , J. Hadrava [-] (70. ) , J. Drahoňovský [-] , M. Stach [-] , J. Beneš [-] , J. Horáček [-]

ŽK: 61. O. Wiesner - 79. J. Horáček .
Hráči zápasu: O. Wiesner - M. Stach .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Javorek Jiří - MENŠÍK Jaroslav, MALEČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.