Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 17:00

4.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Modrá opět řádila, Křešicím natočila desítku!


0

Favorit jasně dominoval a mohl dát daleko více branek.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po poločase bylo hotovo

Od úvodních minut celek Modré dominoval a měl jasnou herní  převahu. Křešice mohly překvapit, ale to se jim vůbec nepodařilo.

 

Ve 4. minutě ještě Štorc tutovku nedal, ale v 10. minutě se z vápna trefil Saša Slykhouski a dává na 0:1. V 18. minutě vysunul Kříž Štorce a je to 0:2. Pak na chvíli hosté polevili, ale domácím nedovolili žádné ohrožení brankáře Kratochvíla.

 

Ve 33. minutě pěknou přihrávkou vybídl Dušan Tesařík Vojtěcha Kříže a ten dává svůj první gól na 0:3. To samé se opakuje v 36. minutě, Kříž dává pohodně 0:4. Ještě do poločasu, konkrétně v 41. minutě si Vojtěch Kříž během jedenácti minut připisuje hattrick a uzavír na poločasových 0:5.

Kanonáda pokračovala i po přestávce

I druhý poločas začíná Modrá náporem. Po pěti minutách vstřelil první svou branku střídající Vaschkevich, který o poločase nahradil Štěrbu.

 

Ten samý hráč zvyšuje po centru po hodině hry už na 0:7. V 68. minutě zase úřaduje Kříž, dává svou 4 brankou a je to 0:8. Deset minut před koncem proměňuje brejk Vaschkevich, dosahuje také na hattricku a dává na 0:9. Pět minut před koncem pěknou střelou dává Vojtěch Kříž na konečných 0:10.

 

A to ještě celek Modré v průběhu druhého poločasu několik vyložených situací nedal.

 

V dalším kole Modrá doma přivítá Českou Kamenici, Křešice čeká boj na půdě nováčka z Oldřichova.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu



Modrá
Josef Rákosník, trenér Jiskra Modrá: "Trochu jsem se utkání obával, chyběli nám Podolský a Fichtner. Ale z naší strany to bylo pohodové utkání, dobře jsme kombinovali a hráli s chutí. Domácí nám to hodně usnadnili svou hrou. Teď bude nutné zase hráče vrátit na zem, aby si nemysleli, že vše půjde tak snadno. Hned další zápas s Českou Kamenicí bude o něčem jiném. Znám jejich hráče dost dobře, abych si myslel, že nás čeká snadný soupeř."



Sestavy


FK Křešice
O. Větvička [-] - L. Cibulka [-] , J. Rusý [-] , L. Lébl [-] , O. Rondoš [-] (65. M. Restej [-] ) , J. Suchánek [-] , J. Lepič [-] (46. M. Svátek [-] ) , M. Loula [-] , V. Kühn [-] , L. Schoř [-] , P. Tuháček [-]

Modrá
P. Kratochvíl [-] - A. Slykhouski [-] , J. Štěrba [-] (46. R. Vaschkevich [-] ) , M. Fejfar [-] , L. Štorc [-] , N. Makarov [-] (46. V. Šotola [-] ) , A. Čapek [-] , V. Kříž [-] , T. Fejfar [-] , D. Tesařík [-] , M. Bičák [-]

Hráči zápasu: V. Kříž , M. Fejfar , D. Tesařík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.